f --> -->

Ndarboy Genk - Lintang Sewengi

Chord || Kunci Gitar || Lirik Lagu
(Intro) C F  G  C G/B Am G Dm  G..

C                 -G/B  Am
yen ono salah ning uripku..
-G F           G        C
   kulo nyuwun pangapuramu..
E  
aku seh pengen lanjut
  Am          G
senajan wis kebacut..
    Dm               G   Dm  G
tak akoni aku sing luput..

C       -G/B     Am
udan, udano sing gede..
G F         G       C
  glinterno eluhku iki..
E              Am             G
gowono mili.. ojo mbok gowo bali..
        Dm            G        C
salahku sing wingi.. uwis tak getuni..

  F              G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
           Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G                    C
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            F                    G
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                C
ra bakal tak nduweni..
     G/B     Am
mung ngeridu ati..
                  Dm
tresno mung sak kedep moto..
  G                  C       C7
kowe.. teko amung dadi godho..

            F                       G
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           C      Em         Am
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          Dm     G                  (C)
aku lan kowe.. cukup.. cukup sewengi wae..

(Int.) C E Am A# -D# G# D# Fm G C

  F               G
bubar.. ora tak baleni..
  Em              Am
remuk.. redam ati iki..
                Dm
koyo ngene wong kelangan..
           G                    C
rasane ora karuan.. mergo salah dalan..

(Chorus)
            F                    G
lintang sewengi.. cukup sewengi iki..
                C
ra bakal tak nduweni..
     G/B     Am
mung ngeridu ati..
                Dm
tresno mung sak kedep moto..
  G                  C       C7
kowe.. teko amung dadi godho..

            F                       G
gebyar netromu.. mung pandelengan semu..
           C      Em         Am
ngluluhke atiku.. ninggal tatu jeru..
          Dm     G
aku lan kowe.. cukup..
              C G/B Am
cukup sewengi wae..
G       Dm       G
aku lan kowe.. cukup..
            Dm    Em F   G       C
cukup sewengi wae..  na..a.. naaaa..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel