-->

Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati

Chord Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati || Kunci Gitar Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati || Lirik Lagu Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati
Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati
Mrebes Mili - Ronz Asmara Feat. Woro Widowati
Intro : 
Am F Am F
Am F Dm E..

Am
umpamane..
      Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                 C
wes mesti ceritane.. ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
 Dm
soko sing tak karepke
     F
aku pengin..
    Dm      E
ning uripmu sak durunge de e..

Am
sepurane..
        Dm
pancen kabeh iki salahku..
G                   C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                   Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
        F
sing tak tompo..
 Dm           E
kowe wis nyanding wong liyo..

Reff :
       Am
 ojo digetuni..
           Dm
 ojo gawe mrebes mili..
        G
 sejatine tresno..
         C
 ra kudu duweni..
           F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
       E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

           Am
 lungaku nyambut gawe..
             Dm
 ora mergo ninggalke koe..
             G
 pengin lumrah kancane..
           C
 bahagia ro koe..
         F
 janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
 lan jogo tresnaku..
       E              Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

Int. 
Dm E Am..
F Dm G C..
F Dm E Am E..
     
Am
umpamane..
      Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G                C
wes mesti ceritane ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
    F
aku pengin..
    Dm      E
ning uripmu sak durunge de e..

Reff :
       Am
 ojo digetuni..
           Dm
 ojo gawe mrebes mili..
        G
 sejatine tresno..
         C
 ra kudu duweni..
           F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini..
       E
 koe lan aku ra bakal dadi siji..

           Am
 lungaku nyambut gawe..
             Dm
 ora mergo ninggalke koe..
             G
 pengin lumrah kancane..
           C
 bahagia ro koe..
         F
 janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
 lan jogo tresnaku..
       E               Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu..

    F
 sadaro.. (sadaro..)
   Dm
 elingo.. (elingo..)
      E         Am
 sak durunge tambah loro..

    F
 selawase.. (selawase..)
      Dm
 tresno iki.. (tresno iki..)
      E                 Am
 bakal tak simpen ning jero dodo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel