-->

Migga Sadewa - Aku Kangmasmu

Chord Migga Sadewa - Aku Kangmasmu || Kunci Gitar Migga Sadewa - Aku Kangmasmu || Lirik Lagu Migga Sadewa - Aku Kangmasmu
Migga Sadewa - Aku Kangmasmu
Migga Sadewa - Aku Kangmasmu
(Intro) 
C  Dm  G  E Am

              F
mbiyen aku wis kondo..
G             C
 ojo gelem yen digawe loro..
Am            Dm
 ngeyelmu dudu karepku
                   G
nresnani uwong sing kleru
              Am
tibo ngene aku melu nesu..

Am          F
 bola bali dilarani..
G             C
 tekan semene kowe ra ngerti..
Am               Dm
 ngaboti tresno sing kae
              G
ra ngerti atiku piye
                  C     C7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F G   Em    Am
kudune kowe iso sadar diri
    Dm
nyepakne ati..
          G
mung kanggo dilarani..
    F        C
aku iso.. luwih sayang
    F        Em
aku iso.. luwih paham
         Dm
nggawe ayem atimu..
           Em
nggawe seneng sliramu..
           Dm
nanging pengertianmu..
 G       C
aku mung kangmasmu..

(Int.) 
F Em Dm C C7
F Em Dm G

            Dm
kowe ra mesakne aku..
G                    C
 sing ugo pengen nyanding sliramu..
Am              Dm
 ngaboti tresno sing kae
               G
ra ngerti atiku piye
                   C    C7
dadi papan sambat mbendinane..

(Chorus)
F G   Em    Am
kudune kowe iso sadar diri
    Dm
nyepakne ati..
           G
mung kanggo dilarani..
    F        Em
aku iso.. luwih sayang
    F        Em
aku iso.. luwih paham
         Dm
nggawe ayem atimu..
            Em
nggawe seneng sliramu..
           Dm
nanging pengertianmu..
 G       C
aku mung kangmasmu..

C7  F       Em
aku iso.. luwih sayang
    F       Em
aku iso.. luwih paham
         Dm
nggawe ayem atimu..
           Em
nggawe seneng sliramu..
           Dm
nanging pengertianmu..
 G       C
aku mung kangmasmu..
           Dm
nanging pengertianmu..
 G       C
aku mung kangmasmu..
           Dm
nanging pengertianmu...
G        C
 aku mung kangmasmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel