-->

Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga

Chord Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga || Kunci Gitar Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga || Lirik Lagu Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga
Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga
Mergo Enak - Ketemu Lewat Donga
(Intro) 
C Am Dm G

C               Am
matur nuwun pengalamane..
     F      G      C
ning atiku ra bakal tak lalekke
  Dm        G
mbiyen kowe ono ning kene
Em         Am
ngancani saben dinane
 Dm      G     C
nelangsane saiki aku dewe..

(Chorus)
 C               F
nangis.. aku mung iso nangis
        Em Dm            G
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

F      G     F Em
saiki wis ra neng kene..
           Am       Dm
wes duwe panggon sing kepenak..
       G
sandinge Gusti..

 C               F
donga.. ketemu lewat donga
          Em Dm              G
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

F         G F Em
Gusti tulung gemateni..
           Am       Dm
wong sing paling tak tresnani..
          G      C
sing terus ono ning ati..

(Int.) 
C  F  -Em Dm  G
-F Em  Am  Dm  G
Dm G C Am Dm G C

(Chorus)
 C                F
nangis.. aku mung iso nangis
        Em Dm             G
kelingan awakmu.. kelingan tresnamu..

F      G    F  Em
saiki wis ra neng kene..
           Am       Dm
wes duwe panggon sing kepenak..
        G
sandinge Gusti..

 C               F
donga.. ketemu lewat donga
          Em Dm               G
yen kangen awakmu.. yen kangen tresnamu..

F         G F Em
Gusti tulung gemateni..
          Am        Dm
wong sing paling tak tresnani..
          G     C
sing terus ono ning ati..

(Outro) 
C  -G Am  -G Dm

        G       C
sing ono ning njero ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel