-->

Melly In - Mung Janji

Chord Melly In - Mung Janji || Kunci Gitar Melly In - Mung Janji || Lirik Lagu Melly In - Mung Janji
Melly In - Mung Janji
Melly In - Mung Janji
   Am     Dm
janji kowe.. uwis janji
  G    C
sehidup semati..
 F       Dm       E
nanging kabeh iku yo mung janji..

Intro : 
Am Dm G C
F Dm E..

      Am
cukup pisan aku ngrasakke..
     G         C
loro ati ditinggal kekasih..
Dm
jeru tenan rasane
 Am
ati wis ora karuan
     F         E   F G
awan bengi tetep kelingan..

    Am
ora nyongko kowe mblenjanji..
         G       C
senadjan aku sayang padamu..
 F
opo aku kurang sayang
    E
nganti kowe tego mblenjani
      F   G   Am     
salah opo.. aku padamu..

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm  E   Am
jalan fikir ora searah..

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm     E
opo iki dalan uripku..

Reff :
    Am     Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G    C
 sehidup semati..
  F        Dm       E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am     Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G   C
 karo aku iki..
 F         Dm     E
 seng wis suwe setia ngenteni..
  Am
 sayang..

Musik : 
Am..
Am Dm G C
F Dm E..

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm  E   Am
jalan fikir ora searah..

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm      E
opo iki dalan uripku..

Reff :
    Am     Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G    C
 sehidup semati..
  F       Dm       E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am     Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G   C
 karo aku iki..
 F         Dm      E
 seng wis suwe setia ngenteni..

    Am     Dm
 janji kowe.. uwis janji
   G    C
 sehidup semati..
  F        Dm       E
 nanging kabeh iku yo mung janji..

   Am     Dm
 lali kowe.. uwis lali
   G   C
 karo aku iki..
 F        Dm     E
 seng wis suwe setia ngenteni..
  Am
 sayang..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel