-->

Makjenggirat - Mending Karo Aku

Chord Makjenggirat - Mending Karo Aku || Kunci Gitar Makjenggirat - Mending Karo Aku || Lirik Lagu Makjenggirat - Mending Karo Aku
Makjenggirat - Mending Karo Aku
Makjenggirat - Mending Karo Aku
    G    C
wis suwe.. aku..
D     G
ngenteni kowe..
D/F#  Em      C
tak pendem jero roso iki
    D       G
tak arep kowe ngerti..

       G   C
lah wong pacaran..
       D     G
kok ben dino kelaran..
D/F#  Em  C
mending karo aku..
       D      G
tak gawe seneng atimu..

Intro : 
G C G C

G              D
 timbangane kowe disio-sio..
   Em               C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D     G
ra sah diterusno..

                  D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
          Em
lambe iso ngucap..
            C
tapi ati sing ngrasakno..
 D       G   D-D-Em-D
kowe berhak bahagio..

Reff :
     G    C
 wis suwe.. aku..
 D     G
 ngenteni kowe..
      Em      C
 tak pendem jero roso iki..
     D      G
 tak arep kowe ngerti..

        G   C
 lah wong pacaran..
       D      G
 kok ben dino kelaran..
       Em   C
 mending karo aku..
        D    G
 tak gawe seneng atimu..

Musik : 
G C D G
Em C D G
G C D G
Em C D..

G               D
 timbangane kowe disio-sio..
   Em               C
kelaran.. mergo wis ra nyaman..
   D     G
ra sah diterusno..

                  D
tresno kuwi ra iso dipeksakno..
          Em
lambe iso ngucap..
            C
tapi ati sing ngrasakno..
 D       G
kowe berhak bahagio..

 Em     Bm
tulung.. sadaro..
 C            D
kowe.. mung digawe loro..

Reff :
     G    C
 wis suwe.. aku..
 D      G
 ngenteni kowe..
       Em     C
 tak pendem jero roso iki..
     D       G
 tak arep kowe ngerti..

        G   C
 lah wong pacaran..
       D      G
 kok ben dino kelaran..
       Em   C
 mending karo aku..
        D     G
 tak gawe seneng atimu..

      G    C
 (wis suwe.. aku..)
  D     G
 (ngenteni kowe..)
       Em      C
 (tak pendem jero roso iki..)
      D         G
 (tak arep kowe ngerti..)

        G   C
 lah wong pacaran..
       D      G
 kok ben dino kelaran..
       Em   C
 mending karo aku..
        D      G
 tak gawe seneng atimu..
       G   C
 mending karo aku..
        D       G
 tak gawe seneng uripmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel