-->

Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji

Chord Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji || Kunci Gitar Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji || Lirik Lagu Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji
Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji
Lukman Richo - Pilangsari Ninggal Janji
Intro : 
Am Em F C
Dm C G..

C    G
aku tenanan
   Am
karo kowe.. 
 G    F
aku ra guyonan..
  G     C
pingin bebarengan..

C    G
aku wis lilo
   Am
kowe lungo.. 
G     F
ning adoh kono..
    G  C  G
ben uripmu mulyo..

C     G
kowe njanjeni
    Am
bakal bali.. 
  G      F
sabarku ngenteni..
    G   C
tak kuatke ati..

C    G
kowe ngapusi.. 
       Am
kowe nglarani
  G        F
kadung tak tresnani..
     G    C
kowe ra bali-bali..

Am       Em
neng.. sragen asri
 F     C
kowe.. tak enteni..
Am       Em
neng.. pilangsari..
     F            G
kowe ninggalke.. janji-janji..

Reff :
 F      G
 tak.. ikhlaske awakmu
 Em       Am
 tak.. pendeme rosoku
  Dm     G     C  C7
 kowe ra peduli karo aku..

   F         G
 cukup.. mung semene wae
    Em     Am
 ra usah.. diteruske
      Dm
 kowe karo aku..
 G           C
  mung dadi angen-angenku..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

Am       Em
neng.. sragen asri
 F       C
kowe.. tak enteni
Am      Em
neng.. pilangsari
     F
kowe ninggalke..
      G
janji-janji..

Reff :
 F         G
 tak.. ikhlaske awakmu
 Em       Am
 tak.. pendeme rosoku
  Dm     G     C  C7
 kowe ra peduli karo aku..

   F         G
 cukup.. mung semene wae
   Em      Am
 ra usah.. diteruske
      Dm
 kowe karo aku..
 G
  mung dadi angen-angen..

 F        G
 neng.. sragen asri
 Em      Am
 neng.. pilangsari
      Dm      G    C C7
 kowe ninggalke janji.. janji..

   F         G
 cukup.. mung semene wae
    Em     Am
 ra usah.. diteruske
      Dm
 kowe karo aku..
 G            F
  mung dadi angen-angenku..
 Fm     G     C
  mung dadi angen-angenku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel