-->

LosOraRewel - Pangapuramu

Chord LosOraRewel - Pangapuramu || Kunci Gitar LosOraRewel - Pangapuramu || Lirik Lagu LosOraRewel - Pangapuramu
LosOraRewel - Pangapuramu
LosOraRewel - Pangapuramu
(Intro) 
F G E A Dm  G..

 C      G
matur nuwun wis tau
    Am   Em
teko ning uripku..
     F        C
ora bakal tak lalekke..
     Dm  G
kabeh perjuanganmu..
Em
aku lungo.. ninggal tresno
Am    Em
sing tau ono..
 F       C
sepurane kangmas..
        Dm       G
tresnaku mung nggawe loro..

C    G           Am
dek.. aku iseh ora nyonko..
Em     F       C
 kok kowe tego.. ninggal aku..
   Dm       G
nyanding uwong liyo..
 Em                  Am     Em
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
      F                      G
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
     Am          Em
sepurane kangmas aku ora iso..
F       G       C  E
aku.. anane mung gawe loro..

    Am
iki ati dudu watu
    Em
kowe ojo sak penakmu..
    F       G       C
mblenjani janji sumpah setiomu
  Dm      G     C
pancen.. kabeh iki salahku..
Am Dm           G     C
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

(Int.) 
F G E Am Dm G C
F G E Am Dm G C

C    G          Am
dek.. aku iseh ora nyonko..
Em     F       C
 kok kowe tego.. ninggal aku..
   Dm       G
nyanding uwong liyo..
 Em                  Am     Em
kurang piye.. nggonku iki le merjuangke
      F                     G
kabeh iki.. malah mbok anggep sepele..

(Chorus)
     Am          Em
sepurane kangmas aku ora iso..
F      G       C  E
aku.. anane mung gawe loro..

    Am
iki ati dudu watu
    Em
kowe ojo sak penakmu..
    F      G       C  E
mblenjani janji sumpah setiomu..

     Am         Em
sepurane kangmas aku ora iso..
F      G       C
aku.. anane mung gawe loro..

E     Am
ho.. iki ati dudu watu
    Em
kowe ojo sak penakmu..
    F      G       C
mblenjani janji sumpah setiomu..

  Dm      G     C
pancen.. kabeh iki salahku..
Am Dm           G     C
 tak jaluk.. sik gede pangapuramu..

    F     G
mung siji pesenku..
     C     Am
karma tetap berlaku
    Dm         G      C
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..
    F           G      C
mugo kowe langgeng karo pilihanmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel