f --> -->

Kuli No Cidro - Andros Los Bandros

Chord Kuli No Cidro - Andros Los Bandros || Kunci Gitar Kuli No Cidro - Andros Los Bandros || Lirik Lagu Kuli No Cidro - Andros Los Bandros
Kuli No Cidro - Andros Los Bandros
Kuli No Cidro - Andros Los Bandros
Intro : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

 C        G       Am Em
aku lilo.. kerjo saben dino..
 F       C       G
esuk awan bengi tetep kerjo..
  F      G     C
jaremu.. ben uripe mulyo..

  C         G      Am Em
nanging.. kahanane koyo ngene..
  F        C      G
kowe milih.. lanangan liyane..
  F       G      C
jaremu.. sing mapan kerjone..

Reff :
 F        G        Em Am
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Dm      G
 sing tok wedeni.. gur siji
     Em   Am
 aku raiso nyukupi
    Dm    G     C C7
 mergo harianku ora mesti..

      F    G      Em Am
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Dm
 tak jamin sandang
   G        C C7
 pangan lan wedakmu..

   F        G
 kowe tetep iso pupuran
   Em       Am
 kowe tetep iso susuran
     Dm      G     C
 senajan kuli.. okeh sabetan..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C..

  C         G       Am Em
nanging.. kahanane koyo ngene..
  F        C      G
kowe milih.. lanangan liyane..
  F       G     C
jaremu.. sing mapan kerjone..

Reff :
 F        G       Em Am
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Dm      G
 sing tok wedeni.. gur siji
     Em   Am
 aku raiso nyukupi
    Dm   G       C C7
 mergo harianku ora mesti..

      F   G       Em Am
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Dm
 tak jamin sandang
   G        C C7
 pangan lan wedakmu..

   F        G
 kowe tetep iso pupuran
   Em       Am
 kowe tetep iso susuran
     Dm     G    C
 senajan kuli.. okeh sabetan..

 F       G        Em Am
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Dm      G
 sing tok wedeni.. gur siji
     Em   Am
 aku raiso nyukupi
    Dm    G     C C7
 mergo harianku ora mesti..

      F   G       Em Am
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Dm
 tak jamin sandang
   G        C C7
 pangan lan wedakmu..

   F        G
 kowe tetep iso pupuran
   Em       Am
 kowe tetep iso susuran
     Dm      G    C
 senajan kuli.. okeh sabetan..

    F      G
tak ikhlaske lungamu
          Em   Am
wes tak sabarke atiku
  Dm       G     C
kowe uwes milih karo liyane..

Reff End :
        F      G
 yen pancen iki wes nasipku
      Em      Am
 kudu pisahan karo awakmu
     Dm      G     C
 mungkin iki wes dadi dalane
     F    G           F  Fm C..
 aku lan kowe.. wes loss dewe-dewe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel