-->

Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri

Chord Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri || Kunci Gitar Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri || Lirik Lagu Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri
Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri
Kudu Lungo - Vadesta Ft. Nvna Putri
Intro : 
C..
C G Am G
F G C..

C     G      Am G
aku.. tresno karo kowe..
  F    G       C
snajan.. ati iki loro ngerteni..
C     G      Am G
aku.. tresno karo kowe..
  F    G       C
snajan.. aku dudu pilihanmu..

 F      G
aku sayang kowe tapi
 Em    Am
aku kudu lungo..
      F
mergo gede tresnoku
G     C
mbok sio-sio..

 F       G
aku sayang kowe tapi
 Em  Am
aku iso opo..
      F
merjuangke kowe
    G   C
ora ono hasile..

Reff :
 F       G
 opo.. kowe rangerteni..
 Em      Am
 isi.. njero ati iki
       F
 tak ungkapke rosoku
 G      C
 dinggo sliramu..

   F        G
 nanging.. opo balesane..
  Em        Am
 kowe.. milih ro liyane
    F
 dongaku nggo kowe
 G      C
 seng apik wae..

Musik : 
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

 F      G
opo.. pilihanmu kui..
 Em     Am
kuat.. koyo aku iki
    F
ngarepke kowe
        G    C
nanging ora tok arepke..

 F       G
opo.. pilihanmu kui..
 Em     Am
kuat.. koyo aku iki
    F
yowes rapopo
  G     C
nyerah aku lungo..

  Am   F
ngapurane aku..
    G      C
wes ninggal awakmu..
 F      G       C
ora maksud gawe gelo atimu..

 Am    F
mugo kowe iso..
   G        C
bahagia ro wong lio..
     F
snajan atiku wes
G     C
kebacut cidro..

Reff :
 F       G
 opo.. kowe rangerteni..
 (aku kudu ngerti pie..)
 Em      Am
 isi.. njero ati iki
 (kowe sakpenake dewe..)
      F
 tak ungkapke rosoku
 (aku wes rabetah)
 G      C
 dinggo sliramu..
 (karo kowe..)

   F         G
 nanging.. opo balesane..
 (iki dadi pilihanku..)
  Em        Am
 kowe.. milih ro liyane
 (aku milih ro liyane..)
    F
 dongaku nggo kowe
 (matursuwun dongaku..)
 G      C
 seng apik wae..
 (yo nggo kowe..)
    F
 dongaku nggo kowe
 (dongaku nggo kowe)
 G      C
 seng apik wae..
 (seng apik wae..)
    F
 matursuwun dongaku
 (matursuwun dongaku)
 G     C -G C
 yo nggo kowe..
 (yo nggo kowe..)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel