-->

Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe

Chord Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe || Kunci Gitar Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe || Lirik Lagu Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe
Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe
Klenik Genk (Riko Resar) - Mlaku Dewe
(Intro) 
C..

 F                Em
ono cerito sing dadi perkoro..
 Dm             C
ono roso sing raiso nerimo..
  F               Em      Am
masalah sepele sing raiso dirampungke
       Dm    Em
arep tak pendem dewe
      F       G
senajan kempreng atine..

F     Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm      G      C
 pengen ngomong alesanku..
F        Em   Am
 nanging wes dadi egomu..
   Dm    Em   F      G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F     Em  Am
mlaku dewe yo wani..
  Dm   G       C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F   Em    Am
snajan ora biso lali..
      Dm     Em
yowes bakal tak tompo..
    F    G  F Em Dm C
yen akhire.. sepi..

(Int.) 
F Em Am Dm G C

 F                  Em
iseh koyo ngene sing tak rasakke..
     Dm               C
roso seneng lagi iso tak bayangke..
  F            Em     Am
kowe biasane slalu ono dinggo aku
      Dm   Em      F     G
saiki malih mbisu, Gusti tulungono aku..

F     Em  Am
 pengenku ketemu..
Dm      G      C
 pengen ngomong alesanku..
F        Em    Am
 nanging wes dadi egomu..
     Dm   Em   F     G
sing ratau gugu.. karo omonganku..

(Chorus)
 F     Em   Am
mlaku dewe yo wani..
    Dm  G      C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F   Em    Am
snajan ora biso lali..
      Dm      Em
yowes bakal tak tompo..
  F    G
yen akhire..

 F     Em  Am
mlaku dewe yo wani..
   Dm  G      C
nglakoni urip sing ora gampang iki..
 F   Em    Am
snajan ora biso lali..
      Dm     Em
yowes bakal tak tompo..
    F    G  F
yen akhire.. sepi..
 Em   Dm
sepi.. sepi..
    F   Fm  C
yen akhire... sepi..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel