-->

Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra

Chord Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra || Kunci Gitar Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra || Lirik Lagu Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra
Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra
Kepekso Kudu Pisah - Clara Kharisma X Nalendra
Intro : 
F G C Am
F G..

C     G          Am
awakmu paleng gak ngrasakno..
F       G    C
kecewa lan atiku loro..
     F    G
pengen tak tahan tetapi
Em   Am
aku ra iso..
 Dm               G
yowes ben.. aku simpen wae..
        C  F G
loro ning ati..

C    G        Am
bukane aku ra ngrasakno..
F     G     C
segala kegelisahanmu..
     F    G
tapi kabeh mergo aku
  Em    Am
terlalu tresno..
   Bb           G
maafkan semua keegoan ini..

      F          Fm G
cukup sudah.. bertahanlah..

Reff :
    C    G   Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em   F
 tresno iki..
   Em          Dm    G
 ape tak pendem nang jero atiku..

   C   G   Am
 cobalah.. bertahan..
   Em       F      Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
    Dm    G     C
 gawe perbaiki kesalahanku..

Musik : 
Dm..Am..G..C..
Dm..Am..Bb..G..

Dm
tak pernah ku sangka kok
 F
dadi koyo ngene..
     Dm               G
hingga akhire kepekso kudu pisah..

      F         Fm G
cukup sudah.. bertahanlah..

Reff :
    C   G   Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em   F
 tresno iki..
   Em          Dm    G
 ape tak pendem nang jero atiku..

    C   G  Am
 cobalah.. bertahan..
    Em       F     Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
    Dm    G     C  
 gawe perbaiki kesalahanku..

    C   G   Am
 kudu tak.. ikhlasno..
 Em   F
 tresno iki..
   Em           Dm    G
 ape tak pendem nang jero atiku..

    C   G  Am
 cobalah.. bertahan..
   Em       F     Em
 lan wei aku.. siji kesempatan..
    Dm   -Em   F
 gawe perbaiki.. gawe perbaiki..
 G    C
 kesalahanku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel