-->

Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips)

Chord Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips) || Kunci Gitar Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips) || Lirik Lagu Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips)
Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips)
Kang Ipin - Lambe Turah (Gossip Lips)
(Intro) 
G C D G

G        D
soyo suwe.. tak rasakke
Em              C
omonganmu.. ra tau nggenah..
G              D
seneng ngrumpi.. karo ngrasani
Em             C
seneng yen ono wong susah..

    Am
golek benere dewe..
     G
ra tau opo enenge
  D          C  D  G  D
omonganmu mung marai loro ati..

(Chorus)
              G
kowe pancen lambe turah
       C
senengane di wah
                  D
mlaku karo ngguya ngguyu
           D
senengane adu adu
             G
ra peduli omongane salah

               G
kowe pancen lambe turah
            C
omonganmu ra nggenah
                  D
seneng yen ono wong susah
                 D
susah yen ono wong seneng
           G
dasar wong gendeng..

     G
nganti tekan seprene
     D
ra ono perubahane
     Em
pengen dadi sorotan
   Bm
koyo artis terkenal
   C
padahal nek dipikir
    G
malah koyo wong kenthir
     Am
nganti uripe dewe
    D
malah ora dipikir

      G
senengane golek bahan
      D
dinggo nyambung omongan
        Em
yen lagi podo jagongan
        Bm
ngomong waton ra karuan
      C
pengen cari sensasi
    G
buat eksis sendiri
   Am    D       G    D
ra peduli omongane nglarani ati..

(Chorus)
               G
kowe pancen lambe turah
        C
senengane di wah
                  D
mlaku karo ngguya ngguyu
            D
senengane adu adu
             G
ra peduli omongane salah

               G
kowe pancen lambe turah
            C
omonganmu ra nggenah
                   D
seneng yen ono wong susah
                 D
susah yen ono wong seneng
           G
dasar wong gendeng..

    G
omongane ngalor ngidul
   D
padahal cuma ngibul
   Em
suka mencaci orang
      Bm
kadang tanpa alasan
     C
mbok cubo kowe mikir
   G
ojo koyo wong kentir
   Am
nek omong ojo waton
  D
serius ojo guyon

   G
opo toh tujuanmu ?
   D
opo toh masalahmu ?
   Em
apa emang hobimu
       Bm
mencaci orang melulu
    C
coba koreksi diri
    G
jadi diri sendiri
   Am      D     G    D
lerenno ngurusi masalahe wong liyo..

(Chorus)
                G
kowe pancen lambe turah
        C
senengane di wah
                  D
mlaku karo ngguya ngguyu
           D
senengane adu adu
            G
ra peduli omongane salah

               G
kowe pancen lambe turah
            C
omonganmu ra nggenah
                  D
seneng yen ono wong susah
                  D
susah yen ono wong seneng
           G
dasar wong gendeng..

                G
kowe pancen lambe turah
        C
senengane di wah
                  D
mlaku karo ngguya ngguyu
            D
senengane adu adu
             G
ra peduli omongane salah

               G
kowe pancen lambe turah
             C
omonganmu ra nggenah
                  D
seneng yen ono wong susah
                  D
susah yen ono wong seneng
           G     
dasar wong gendeng..

(Outro) 
C G C G.. C  G
            (yayaya)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel