-->

Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi

Chord Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi || Kunci Gitar Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi || Lirik Lagu Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi
Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi
Jogja Ninggal Kenangan (JONIKA) - Sanztuy Official Ft. Geby Ratna Pertiwi
Intro: 
C D G -D/F# Em
Am D G..

  G      D        Em    D
kenopo kowe iso tego ninggal lungo..
  C        G       Am   D 
lungo gowo tresno ninggalke awakku..
 Bm                     Em
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu..
          Am      D      G
seng ninggalke aku neng kota jogjaku...

Int. 
C D G..

Reff :
   C    D        G   Em
 jogja..ku sing dadi saksi bisu..
    Am   D         G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
   C         D         G  -D/F# Em
 wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan..
        Am      D       G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

Melodi : 
C D G -D/F# Em
Am D G..
C D G -D/F# Em
Am D G..

   G     D       Em    D
kenopo kowe iso tego ninggal lungo..
  C        G        Am   D 
lungo gowo tresno ninggalke awakku..
 Bm                    Em
awakku seng sayang lan setyo karo awakmu..
          Am       D     G
seng ninggalke aku neng kota jogjaku...

Intro: 
C D G..

Reff :
   C    D        G   Em
 jogja..ku sing dadi saksi bisu..
    Am   D        G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
   C        D        G     Em
 wegah kelangan lan tak jogo sing tenanan..
        Am      D      G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

         C    D       G   Em
 hooo.. jogja..ku sing dadi saksi bisu..
    Am   D        G
 yen aku pancen sayang karo sliramu..
        C
 hooo.. wegah kelangan
 D       G     Em
 lan tak jogo sing tenanan..
        Am     D       G
 nanging saiki mung tinggal kenangan..

  C       D       G  -D/F# Em
ngapurane kang mas aku ra iso ngancani..
                          (aku rapopo..)
 Am      D     G            
tekan kapan wae aku ora iso lali..
                        (matursuwun..)
 C        D
kowe sing tak sayang
              (wes gelem ngancani..)
      G  -D/F# Em
esemmu bakal tak kenang..
Am    D       G
jogja.. ninggal kenangan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel