-->

Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica

Chord Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica || Kunci Gitar Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica || Lirik Lagu Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica
Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica
Jogja Dadi Seksi - Galih Rangga & Monica
Intro : 
F Fm C Am
Dm G C G

[cowok]
C
ma..turnuwun..
F       Fm    C
 sampun ngancani uripku..
Dm    G          
 senajan aku durung
  Em    Am
iso nenani kowe..
 Dm      G      C G
mergo durung ono rejekine..

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F    Fm       C
 aku milih ninggal lungo..
Dm      G
 mergo wong tuaku
    Em       Am
milih sing luwih mulyo..
 Dm      G      C
tekan semene aku tinggalno..

[cewek]
Am        Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F          G    C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am          Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F        G   C  C7
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
            F   Fm    C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am Dm     G         C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
  F  Fm    C   Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
   Dm              G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
           C
 kowe sing gemati..

Int. 
F G

[cewek]
  C
sepurane kang mas..
F   Fm        C
 aku milih ninggal lungo..
Dm      G
 mergo wong tuaku
    Em       Am
milih sing luwih mulyo..
 Dm      G      C
tekan semene aku tinggalno..

Musik : 
F Fm C Am
Dm G C..

[cewek]
Am        Em
 aku jane.. iseh gelem berjuang..
  F         G     C
nanging.. wong tuaku ngakon pisahan..

[cowok]
Am          Em
 tak tompo.. kabeh keputusanmu..
 F         G   C
aku sadar karo keadaanku..

Reff : [duet]
           F   Fm    C
 kutho jogja iki.. sing dadi seksi..
 Am Dm     G         C 
  naliko kowe medot.. tresno iki..
  F   Fm   C   Am
 dudu.. karepe ati.. iki..
   Dm              G
 sepurane.. aku wes ngelarani..
           C  G
 kowe sing gemati..

[duet]
C
cukup semene..
F   Fm     C
 awakdewe bubar wae..
Dm     G
 mergo tresno iki
  Em     Am
ra iso diteruske..
 Dm     G    C
aku kowe.. dudu jodone..
 Dm     G     C
aku kowe.. dudu.. jodone..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel