-->

Jingga Revaneyla - Kuatno Ati

Chord Jingga Revaneyla - Kuatno Ati || Kunci Gitar Jingga Revaneyla - Kuatno Ati || Lirik Lagu Jingga Revaneyla - Kuatno Ati
Jingga Revaneyla - Kuatno Ati
Jingga Revaneyla - Kuatno Ati
Intro : 
Bb F Gm Dm
Eb Bb Eb F G
C G Am Em
F C F Fm G..

C   G
naliko iku..
  Am       Em
aku ora nggagas tresnamu..
    F              
sing tok ungkapne
G     C Fm
saben ketemu..

C      G
tak anggep kui..
   Am    Em
mung minates roso..
   F
sing bakal,
    G        C
ilang bareng lunganing wektu..

F G   Em   Am
u..dan.. wayah sore..
  Dm    G          C
nggowo.. roso tresno ning a..tiku..
F G   Em    Am
a..dem..me wayah sore..
Dm     D      G
nambahi.. roso kangen ning ati..

Reff :
         C
 nanging bareng mekare
 G       Am G
 kembang tresnoku..
     F        C    G
 koe malah tego ngelarani aku..
     C        G       Am G
 koe tego ninggal tatu ning atiku..
        F   G      C
 kenang opo aku sing kudu tatu..

Musik : 
F G Em Am
Dm G C..
F G Em Am
Dm G C..

F G   Em   Am
u..dan.. wayah sore..
  Dm    G         C
nggowo.. roso tresno ning a..tiku..
F G  Em     Am
a..dem..me wayah sore..
Dm     D      G
nambahi.. roso kangen ning ati..

Reff :
         C
 nanging bareng mekare
 G         Am G
 kembang tresnoku..
     F       C     G
 koe malah tego ngelarani aku..
     C        G        Am G
 koe tego ninggal tatu ning atiku..
        F   G        C G
 kenang opo aku sing kudu tatu..

         C
 nanging bareng mekare
 G        Am G
 kembang tresnoku..
     F       C    G
 koe malah tego ngelarani aku..
     C        G       Am G
 koe tego ninggal tatu ning atiku..
        F    G       C
 kenang opo aku sing kudu tatu..
        F    G       F
 kenang opo aku sing kudu tatu..

Outro : 
F G Em Am
Dm..G..C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel