-->

Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro

Chord Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro || Kunci Gitar Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro || Lirik Lagu Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro
Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro
Jihan Audy - Tresnomu Koyo Gapuro
Intro : 
C
F G Em Am
Dm G C F-G-C

 C            F
bien kowe janji karo aku..
 G                 C
setio ngancani susah lan senengku..
  Am                 Dm
pancen tak akoni mung kowe sing biso..
F         G
 nentremne ati iki..

Int. 
Dm G

 C            F
nanging saikine kowe bedo..
   G             C
sak polahku kabeh kok salahno..
    Am          Dm
opo iki caramu goleki kesalahku..
 F              G
kowe.. lungo ro wong liyo..

Reff :
 F        G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em    Am
 awale selamat datang
    Dm   G     C
 tapi akhire selamat jalan..

  F          G
 kowe lungo ninggal kenangan..
  Em         Am
 bareng teko gowo undangan
  Dm    G     C
 atiku.. remuk rakaruan..

Musik : 
C..F..G..C..
Am..Dm..F G C..

 C            F
nanging saikine kowe bedo..
   G             C
sak polahku kabeh kok salahno..
   Am          Dm
opo iki caramu goleki kesalahku..
 F             G
kowe.. lungo ro wong liyo..

Reff :
 F       G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em    Am
 awale selamat datang
    Dm   G     C
 tapi akhire selamat jalan..

  F          G
 kowe lungo ninggal kenangan..
  Em        Am
 bareng teko gowo undangan
  Dm    G    C
 atiku.. remuk rakaruan..

 F       G
 tresnomu koyo gapuro..
 Em    Am
 awale selamat datang
    Dm   G     C
 tapi akhire selamat jalan..

  F         G
 kowe lungo ninggal kenangan..
  Em        Am
 bareng teko gowo undangan
   Dm   G     C
 atiku.. remuk rakaruan..
   Dm   G     C  F-G-C
 atiku.. remuk rakaruan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel