-->

Jampang Tandang - Friska

Chord Jampang Tandang - Friska || Kunci Gitar Jampang Tandang - Friska || Lirik Lagu Jampang Tandang - Friska
Jampang Tandang - Friska
Jampang Tandang - Friska
Intro : 
C..F..
C Em G Em  
Am C Em..
G C Em C Em

  C
jampang lembur tandang
             Am  C  Em
nu miboga pangawasan pakidulan
  C
jampang lembur makmur
                   Am   B   Em
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

  C
jampang lembur urang
             Am  C   Em
nu mibanda kabudayan logat jampang
  C
jampang lembur subur
             Am C  Em
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
       C
 nya didinya tempatna pariwisata
      Am     C     Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
    Bm                 D
 minajaya ujung genteng pangumbahan
        Am   C   Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

     C
 yu baraya urang jaga lembur urang
     Am     C    Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
    D
 rahayat jauh tina papaseaan
       C             Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Musik : 
Em..Em..C..Em..
Am C Em..
G C Em C Em

  C
jampang lembur tandang
            Am   C Em
nu miboga pangawasan pakidulan
  C
jampang lembur makmur
                  Am   B  Em
nelah lembur nu kamashur pangwangunan..

  C
jampang lembur urang
              Am  C  Em
nu mibanda kabudayan logat jampang
  C
jampang lembur subur
              Am C  Em
tani hade ku tatanen pertanian..

Reff :
       C
 nya didinya tempatna pariwisata
     Am     C     Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
    D                 Bm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
        C       Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

     C
 yu baraya urang jaga lembur urang
     Am     C    Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
    D
 rahayat jauh tina papaseaan
       C             Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

       C
 nya didinya tempatna pariwisata
     Am     C     Em
 wisatawan datangna ti mana-mana
    D                  Bm
 minajaya ujung genteng pangumbahan
        C       Em
 tempat eta nu jadi sasaran..

    C
 yu baraya urang jaga lembur urang
    Am     C    Em
 kaendahan penghijauan pakarangan
    D
 rahayat jauh tina papaseaan
       C            Em  
 repeh rapih silih asih tur sa iman..

Outro : 
C Em

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel