-->

James AP - Kepingin Metik Kembang

Chord James AP - Kepingin Metik Kembang || Kunci Gitar James AP - Kepingin Metik Kembang || Lirik Lagu James AP - Kepingin Metik Kembang
James AP - Kepingin Metik Kembang
James AP - Kepingin Metik Kembang
Intro : 
C D Em..
C D Em..

Em          D
se..perono seprene
          Am
magih baen durung
         Em
biso sun temukno..
Am             Em
ke..pingin sun nduweni
       D        
sigare nyowo
           Em
panggono nong ati..

Em           D
o..po magih gemantung
          Am
ono nong nduwuran
         Em
antarane lintang..
Am              G
nak.. sun petik siji baen
            D
kanggo ngisi roso
              Em
hang nong njero dodo..

   C          D
iso tah ndane awak isun..

Reff :
                      G
 golet kembang hang sempurno..
 D             G
  iso njogo lan ngertio..
 D                  Em
  anane sung hang nduwe roso
       D          C
 nong riko lan gelem nerimo..

                G
 mandaneo sun wis biso..
 D                  G
  nemukno lare hang sun pujo..
 D               Em
  nak sun rumat atin riko..
       D    C
 sampek ilange nyowo..

Musik : 
Em D C..D..Em..

Em           D
o..po magih gemantung
          Am
ono nong nduwuran
      Em
antarane lintang
Am              G
nak.. sun petik siji baen
           D
kanggo ngisi roso
             Em
hang nong njero dodo..

   C          D
iso tah ndane awak isun..

Reff :
                     G
 golet kembang hang sempurno..
 D             G
  iso njogo lan ngertio..
 D                 Em
  anane sung hang nduwe roso
       D          C
 nong riko lan gelem nerimo..

                G
 mandaneo sun wis biso..
 D                 G
  nemukno lare hang sun pujo..
 D               Em
  nak sun rumat atin riko..
       D    C
 sampek ilange nyowo..

Outro : 
Em D Am Em
C D Em

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel