-->

Irfan Affandy - Ikhlas Ajur

Chord Irfan Affandy - Ikhlas Ajur || Kunci Gitar Irfan Affandy - Ikhlas Ajur || Lirik Lagu Irfan Affandy - Ikhlas Ajur
Irfan Affandy - Ikhlas Ajur
Irfan Affandy - Ikhlas Ajur
Intro : 
F G Em Am
F Dm G..

 C     G       Am Em
tego.. kok ngene carane..
 F   C         Dm G
dewe.. aku tok tinggalke..
  C    G      Am Em
anggon..ku ngeboti kowe..
       F        G      C
nanging nyatane malah milih liyane..

  F        G
saiki pupus tresno..mu
    Em   Am
ajur tatu atiku..
     F       G      C
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
     F    G     Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
        F    Dm
 anggonku jogo atimu
         C      G
 koe malah ngelarani aku..

      F     G       C  Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
    F      G     C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

Musik : 
F G Em Am
F G C..
F G Em Am
F G C..

 C     G      Am Em
tego.. kok ngene carane..
 F   C         G
dewe.. aku tok tinggalke..
  C     G     Am Em
anggon..ku ngeboti kowe..
       F        G      C
nanging nyatane malah milih liyane..

  F        G
saiki pupus tresno..mu
    Em   Am
ajur tatu atiku..
     F       G      C
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
     F   G      Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
        F    Dm
 anggonku jogo atimu
         C      G
 koe malah ngelarani aku..

      F     G       C  Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
    F      G      C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

     F    G     Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
        F    Dm
 anggonku jogo atimu
         C      G
 koe malah ngelarani aku..

       F    G       C  Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
    F      G     C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel