-->

Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo

Chord Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo || Kunci Gitar Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo || Lirik Lagu Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo
Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo
Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo
Intro : 
Am Am G G Am
Am Am G G Am..

      Am
aku ngerti jane kowe online
          Am
whatsappmu koyo ra tau leren
 G
saben aku whatsapp kowe
     G       Am
mbalesmu la kok suwe..

     Am
suwe-suwe aku kok curiga
           Am
ning whatsappmu kok cowok semua
    G
aku wedi hati terluka
       G         Am
kagem cinta banyak lainnya..

Int. 
F G Am..

Reff :
            Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
            Em
 ning whatsappmu enek mas joko
     Dm                Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo..

     Am
 ojo salah paham karo aku
      Em
 saktenane aku cinta kamu
 Dm       G      C
 aku takut kau menduakanku..

Musik : 
Am Am G G Am
Am Am G G Am.. 

      Am
aku ngerti jane kowe online
          Am
whatsappmu koyo ra tau leren
 G
saben aku whatsapp kowe
    G       Am
mbalesmu la kok suwe..

     Am
suwe-suwe aku kok curiga
          Am
ning whatsappmu kok cowok semua
    G
aku wedi hati terluka
       G          Am
kagem cinta banyak lainnya..

Int. 
F G Am..

Reff :
            Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
            Em
 ning whatsappmu enek mas joko
     Dm                Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo..

     Am
 ojo salah paham karo aku
      Em
 saktenane aku cinta kamu
 Dm       G      C
 aku takut kau menduakanku..

            Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
            Em
 ning whatsappmu enek mas joko
     Dm                Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo..

     Am
 ojo salah paham karo aku
      Em
 saktenane aku cinta kamu
 Dm        G     C
 aku takut kau menduakanku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel