-->

Intan Chacha - Nyawang Story mu

Chord Intan Chacha - Nyawang Story mu || Kunci Gitar Intan Chacha - Nyawang Story mu || Lirik Lagu Intan Chacha - Nyawang Story mu
Intan Chacha - Nyawang Story mu
Intan Chacha - Nyawang Story mu
(Intro) 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

C     G
mas aku pengen ngomong
Am        Em
yen aku tresno kowe..
      F      C
sak tenane ning atiku..
    Dm  G
ora ono liane..

C     G
percoyo karo aku
Am          Em
tresnoku kadung jeru..
    F          C
sedelo ra weruh ngguyumu..
Dm    G
bingung atiku..

F    G       C  Am
 demi kowe tak lakoni..
F      G      C
 mencintai sepenuh hati..
F    G       C  Am
 demi kowe tak belani..
F      G      C
 cintaku takkan terbagi..

(Chorus)
    Am     Em
aku ra gampang lali..
      F       C
tresnomu sing ning ati
     F   G      C
tak jogo.. tumekan saiki..
        Am   Em
mung nyawang story mu..
       F    C
wes nyenengke atiku..
    F        G     C
aku pengen.. kowe dadi jodohku..

(Intro) 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G C

C     G
percoyo karo aku
Am          Em
tresnoku kadung jeru..
    F           C
sedelo ra weruh ngguyumu..
Dm    G
bingung atiku..

F    G      C  Am
 demi kowe tak lakoni..
F     G      C
 mencintai sepenuh hati..
F    G      C  Am
 demi kowe tak belani..
F     G      C
 cintaku takkan terbagi..

(Chorus)
    Am     Em
aku ra gampang lali..
      F       C
tresnomu sing ning ati
     F   G     C
tak jogo.. tumekan saiki..
        Am    Em
mung nyawang story mu..
       F    C
wes nyenengke atiku..
    F        G     C
aku pengen.. kowe dadi jodohku..

    Am     Em
aku ra gampang lali..
      F      C
tresnomu sing ning ati
     F   G    C
tak jogo.. tumekan saiki..
        Am   Em
mung nyawang story mu..
       F    C
wes nyenengke atiku..
    F        G     C
aku pengen.. kowe dadi jodohku..
    F        G     C
aku pengen.. kowe dadi jodohku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel