-->

Ingkar Band - Bagi Roso

Chord Ingkar Band - Bagi Roso || Kunci Gitar Ingkar Band - Bagi Roso || Lirik Lagu Ingkar Band - Bagi Roso
Ingkar Band - Bagi Roso
Ingkar Band - Bagi Roso
Intro : 
-G  
C..Em..F G C C7
Dm G Em Am
Dm G C..

C
aku rumongso..
  Em
cerito tresnoku..
F  G     C C7
 bakale apik wae..
Dm   G
a..ku percoyo..
   Em    Am
aku ono ning atimu..
Dm   G   C
ora ono.. liyane..

C 
saking sayange..
    Em
aku pasrah ning awakmu..
Dm   G   C
 tresno lan atiku..
Dm     G
na..nging opo doyo..
  Em        Am
atimu nggawe cerito bedo..
Dm     G     C
kowe mbagi.. tresnomu..

F G   Em Am
 kowe.. tego..
        Dm
aku ra nyongko..
 F     G
kowe bagi roso..

Reff :
 C   G
 atine sopo..
     Am     Em
 sing ra bakal cidro..
   F    C
 nalikane ati iki..
 Dm    G
 mbok bagi loro..

 C   G
 atine sopo..
      Am    Em
 sing bakalan nerimo..
   F   C
 nalikane ati iki..
 Dm   G C
 mbok sio-sio..

Musik : 
F G Em Am
Dm F G..
F G Em Am
Dm F G..

C 
saking sayange..
    Em
aku pasrah ning awakmu..
Dm   G    C
 tresno lan atiku..
Dm     G
na..nging opo doyo..
  Em        Am
atimu nggawe cerito bedo..
Dm     G     C
kowe mbagi.. tresnomu..

F G    Em Am
 kowe.. tego..
        Dm
aku ra nyongko..
 F     G
kowe bagi roso..

Reff :
 C   G
 atine sopo..
     Am     Em
 sing ra bakal cidro..
  F    C
 nalikane ati iki..
 Dm     G
 mbok bagi loro..

 C   G
 atine sopo..
      Am     Em
 sing bakalan nerimo..
   F   C
 nalikane ati iki..
 Dm   G C  A
 mbok sio-sio.. hooo..

(Overtune)
 D   A
 atine sopo..
      Bm    F#m
 sing ra bakal cidro..
   G    D
 nalikane ati iki..
 Em     A
 mbok bagi loro..

 D   A
 atine sopo..
      Bm     F#m
 sing bakalan nerimo..
   G   D
 nalikane ati iki..
 Em   A D
 mbok sio-sio..
  Em   A         D Dsus2 D
 nalikane.. kowe bagi roso..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel