-->

Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang

Chord Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang || Kunci Gitar Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang || Lirik Lagu Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang
Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang
Inge Pradipta - Ojo Nakal Sayang
Reff :
  C         D
 uwes ojo nakal sayang..
  G          Em
 aku wes towok kelaran..
   Am           D
 ngerti kowe seneng ganjen
             G
 marang wong wadon liyan..

     C         D
 wes cukup nglarani aku..
  G          Em
 aku njalok tulus atimu..
       Am      D
 sayang aku, ngelem aku
      G
 ning sandingmu..

Intro : 
C D G Em
Am D G..
C D G Em
Am D G..

Em              C
loro rasane ati mergo kowe..
     D         G
perhatiane.. nang liane..
Em                   C
bola bali nglarani.. kesel ati..
         D           G
sing tak rasakke.. marang kowe..

    C   D        G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em      C   D     G
 mung karo kowe.. uripku iki..

Reff :
  C         D
 uwes ojo nakal sayang..
  G         Em
 aku wes towok kelaran..
   Am           D
 ngerti kowe seneng ganjen
             G
 marang wong wadon liyan..

     C        D
 wes cukup nglarani aku..
  G          Em
 aku njalok tulus atimu..
       Am      D
 sayang aku, ngelem aku
       G
 ning sandingmu..

Musik : 
C D G Em
Am D G..
C D G Em
Am D G..

    C   D        G
mergo kowe.. sing tak sayangi..
Em     C   D     G
 mung karo kowe.. uripku iki..

Reff :
  C          D
 uwes ojo nakal sayang..
  G          Em
 aku wes towok kelaran..
   Am          D
 ngerti kowe seneng ganjen
             G
 marang wong wadon liyan..

     C        D
 wes cukup nglarani aku..
  G           Em
 aku njalok tulus atimu..
       Am      D
 sayang aku, ngelem aku
       G
 ning sandingmu..

  C         D
 uwes ojo nakal sayang..
  G         Em
 aku wes towok kelaran..
   Am          D
 ngerti kowe seneng ganjen
             G
 marang wong wadon liyan..

     C        D
 wes cukup nglarani aku..
  G          Em
 aku njalok tulus atimu..
       Am     D
 sayang aku, ngelem aku
       G   Em
 ning sandingmu..
        Am     D
 sayang aku, ngelem aku
       G   
 ning sandingmu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel