-->

Ian Surya - Berdua Satu Tujuan

Chord Ian Surya - Berdua Satu Tujuan || Kunci Gitar Ian Surya - Berdua Satu Tujuan || Lirik Lagu Ian Surya - Berdua Satu Tujuan
Ian Surya - Berdua Satu Tujuan
Ian Surya - Berdua Satu Tujuan
(Intro) 
F E Am G D
Dm Em Fm G

     C
ra sah digagas..
          Am
sing penting ikhlas..
     Dm
ra sah dipikir..
      G       -C/E
wes ora perlu kuatir..

  F       G
dewe wes adoh njalani
  Em     Am
susah seneng dilakoni
     Dm  G     C  G
mantep atiku iso dadi siji..

    C           Am
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
     Dm
ojo nggresulo..
      G
ojo ngrungokke wong liyo..

  F    G
reneo ngancani aku
 Em          Am
mlaku bareng neng sandingku
     Dm     G     C
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
            F
sak dermo nglampahi..
       G
ora perlu wedi..
          Em           Am
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
A        Dm
sing penting usaha lan ndungo..
           G         C
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

         F
sak adohe dalan..
           G
sing akeh gronjalan
          Em          Am
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
A        Dm
tresnoku sing tulus lan suci
         G
tak simpen abadi
              C
nganti tekaning pati..

(Int.) 
F  Em Am A
Dm C G   C  G
            haaha..

    C           Am
ojo sumeleng.. yen pancen sayang..
     Dm
ojo nggresulo..
      G
ojo ngrungokke wong liyo..

  F     G
reneo ngancani aku
 Em          Am
mlaku bareng neng sandingku
     Dm     G      C
urip bebrayan tekan anak putu..

(Chorus)
             F
sak dermo nglampahi..
       G
ora perlu wedi..
          Em           Am
percoyo Gusti.. iso sehidup semati
A        Dm
sing penting usaha lan ndungo..
           G          C
kalih sing Kuoso ojo dilalekno..

         F
sak adohe dalan..
           G
sing akeh gronjalan
          Em           Am
kudu berjuang.. berdua satu tujuan
A        Dm
tresnoku sing tulus lan suci
        G
tak simpen abadi
              C   A
nganti tekaning pati..

A        Dm
tresnoku sing tulus lan suci
        G
tak simpen abadi
             C
nganti tekaning pati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel