f --> -->

Hendra Kumbara - Percoyo Aku

Chord Hendra Kumbara - Percoyo Aku || Kunci Gitar Hendra Kumbara - Percoyo Aku || Lirik Lagu Hendra Kumbara - Percoyo Aku
Hendra Kumbara - Percoyo Aku
Hendra Kumbara - Percoyo Aku
Intro : 
C..Am..Dm..F G

C            Am
semerbak.. wangine kembang
     Dm
ora gampang ilang
     Fm    G
koyo parfum sewunan..

C            Am
tresnaku.. ora gampang layu
      Dm
koyo kembang tebu
        G
sing kabur kanginan..

       Em   A
hawane yen karo kowe
      Dm         G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em         A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
         Dm
ben ndunyo nggatekke
  G            C   C7
kowe wes ono sing nduwe..

Reff :
 F    G
 percoyo aku..
         Em       Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm      G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
      C    C7
 sing ayu dewe..

 F      G
 cekel tanganku..
           Em      Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm    G         C
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

Int. 
C..

    C       Am
tresnaku.. ora gampang layu
      Dm
koyo kembang tebu
        G
sing kabur kanginan..

Musik : 
F Fm Em A
aahaa..
Dm G G C C7
F   G  Em   A
hu uu uu.. hu uu uu..
Dm  Em  F  D/F#  G
ha aaha aaha aaha aa haaa..

       Em   A
hawane yen karo kowe
      Dm         G
sitik-sitik kudu nyekel hape
       Em         A
pengen kabeh-kabeh tak apdetke
        Dm
ben ndunyo nggatekke
  G              C    C7
kowe wes ono sing nduwe.. ooho..

Reff :
 F   G
 percoyo aku..
         Em        Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm      G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
     Gm    C
 sing ayu dewe..

 F     G
 cekel tanganku..
           Em      Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm     G        F
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

 F   G
 percoyo aku..
         Em      Am
 rak ono sing liyo ning atiku
          Dm      G
 tresnoku iki mung kanggo kowe
     Gm    C
 sing ayu dewe..

 F      G
 cekel tanganku..
           Em      Am
 rak bakal tak tinggalke ning mburi
         Dm           Em
 aku rak dobolan.. (aku rak dobolan..)
         F     G         C
 yen aku dobolan jegurke ning blumbang..

Outro : 
C..Am..Dm..F G
Cmaj7

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel