-->

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati

Chord Happy Asmara - Umpomo Aku Mati || Kunci Gitar Happy Asmara - Umpomo Aku Mati || Lirik Lagu Happy Asmara - Umpomo Aku Mati
Happy Asmara - Umpomo Aku Mati
Happy Asmara - Umpomo Aku Mati
(Intro) 
Am G F
G  F G

Am              Dm
jaremu aku sing enek ning atimu..
G              C
jaremu aku sing iso dadi jantungmu..
  F                C     Am
sliramu ning endi.. wis ra tau bali..
Dm   E      F      E
atiku loro.. pas mok minggatno..

Am             Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G                C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
  F                C      Am
pancen wis nasibe.. pancen wis dalane..
  Dm   E    F    E
piye rasane.. yen dipisahne..

(Chorus)
C                    G
ning endi tresno sing mbok rasakne
  F      G      C
kudune kowe saiki ning kene..
      Dm
nanging aku sing loro..
    F             E
mergo kowe ngadoh nge..lungo..

C
ning endi
                   G
tresno sing mbiyen tak banggakne
  F      G      C
kudune kowe saiki ning kene..
      Dm
mungkin tak mati wae..
   F           E
opo kowe bakal ndungokne..

(Int.) 
Dm  Am  F  E
Dm  Am  F  E

Am            Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan..
G               C
pengorbananku opo wis dadi kenangan..
 F                C     Am
pancen wis nasibe.. pancen wis dalane..
 Dm   E     F    E
piye rasane.. yen dipisahne..

(Chorus)
C                    G
ning endi tresno sing mbok rasakne
  F      G      C
kudune kowe saiki ning kene..
      Dm
nanging aku sing loro..
     F                E
mergo kowe ngadoh nge..lungo..

C
ning endi
                   G
tresno sing mbiyen tak banggakne
  F      G      C
kudune kowe saiki ning kene..
      Dm
mungkin tak mati wae..
  F            E
opo kowe bakal ndungokne..
   F    E
hooo wo.. o..
Am              F Am
umpomo mengko aku wis mati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel