-->

Happy Asmara - Tinggalen

Chord Happy Asmara - Tinggalen || Kunci Gitar Happy Asmara - Tinggalen || Lirik Lagu Happy Asmara - Tinggalen
Happy Asmara - Tinggalen
Happy Asmara - Tinggalen
Intro : 
Am  F G C  G
Am  F G C  G  Am
Am  Am  E

   Am
wis tinggalen
             G
tinggalen tresnomu kuwi
         F
amergo kowe saiki
       E
wis nduwe ganti..

 Am
mugi iki..
          G
dalan sing di wei Gusti
          F
kowe lan aku ra iso
    Am
yen dadi siji..

Int. 
Dm  Am  G  Am
Dm  Am  G  Am

Reff :
          G
 mending tak lalekne..
                 Am
 roso sing ning njero atiku..
      G
 tatune wis tatu..
            Am
 tatune wis keliwat jeru..
         F
 nanging yen wis
        G     Am
 walih jomblo leki aku
        F      G      Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

Int. 
Am  Am  

 Am
karo kowe..
         G
aku wis ketutut tresno
        F
masio ra direstui
       E
karo wong tuo..

 Am
roso isih..
         G
iso wae tok lalekno
            F
nanging roso loro iki
       Am
jeru ning dodo..

Musik : 
Dm  Am  G  Am
Dm  Am  G  Am

Reff :
          G
 mending tak lalekne..
                 Am
 roso sing ning njero atiku..
     G
 tatune wis tatu..
            Am
 tatune wis keliwat jeru..
         F
 nanging yen wis
       G     Am
 walih jomblo leki aku
        F      G     Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

 Int. 
 F  G  Am
 F  G  Am

         F
 nanging yen wis
       G     Am
 walih jomblo leki aku
       F      G      Am  
 tresnomu ning atiku sudah berlalu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel