-->

Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane

Chord Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane || Kunci Gitar Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane || Lirik Lagu Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane
Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane
Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane
Intro : 
F G Em Am
Dm G C..

C
se..purane sayangku..
C               Dm
ke..pekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wis dijodohne
G             C
 iki dudu karepku dewe..

C
ma..sio abot atiku..
C            Dm
ku..du pisah karo awakmu..
    F
wis cukup takon tresno iki
Dm
 simpenen ning njero ati
G              C
 mugo besok biso nyawiji..

Reff :
         Dm
 jujur aku ra.. lilo..
 G         C     Am
  yen nganti pedot.. tresno..
  A     Dm
 tapi piye iki wis dalanku
      G              C
 sing dipilih karo wong tuaku.. ho oo..

         Dm
 kabeh dudu sa..lahmu..
 G     C     Am
  ugo dudu ka..repku..
     A      Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                C
 dadi kenangan ning njero ati..

Musik : 
Dm G C Am A
Dm G C..

C
se..purane sayangku..
C              Dm
ke..pekso tak tinggal awakmu..
 F
ora milih dalan liyane
Dm
 tapi ku wis dijodohne
G             C
 iki dudu karepku dewe..

Reff :
         Dm
 jujur aku ra.. lilo..
 G        C      Am
  yen nganti pedot.. tresno..
  A     Dm
 tapi piye iki wis dalanku
      G              C
 sing dipilih karo wong tuaku.. ho oo..

          Dm
 kabeh dudu sa..lahmu..
 G      C     Am
  ugo dudu ka..repku..
     A      Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                C  Am
 dadi kenangan ning njero ati..
     A       Dm
 wis ikhlasno crito tresno iki
   G                C
 dadi kenangan ning njero ati..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel