-->

Happy Asmara - Lintang Ing Wengi

Chord Happy Asmara - Lintang Ing Wengi || Kunci Gitar Happy Asmara - Lintang Ing Wengi || Lirik Lagu Happy Asmara - Lintang Ing Wengi
Happy Asmara - Lintang Ing Wengi
Happy Asmara - Lintang Ing Wengi
Intro : 
Am  Em F C G
Am  Em F G..

   C             Em
endahe.. lintang ing wengi iki..
     F
ngilingno marang sliramu
          G
sing ninggalne aku..

  C           Em
ademe.. angin ing wengi iki..
     F
tansah nambahi kangen
     G
roso njero.. ati..

Am        Em
 sepiro salah luputmu..
        F
kabeh wis tak sepuro ono ing
  C    G
njero.. atiku..

Am         Em
 janjimu marang awakku..
         F         G
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
      C             F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
          Dm          G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
         C             F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
       Dm           G      C 
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

Musik : 
C F Dm G

Am       Em
 sepiro salah luputmu..
        F
kabeh wis tak sepuro ono ing
  C    G
njero.. atiku..

Am         Em
 janjimu marang awakku..
         F         G
kabeh mung dadi lorone atiku..

Reff :
      C             F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
          Dm          G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
         C             F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
       Dm          G
 paran awakku.. cidro sumpahmu..

      C             F
 aku nerimo.. senajan kok cidro..
          Dm           G
 mung gawe loro.. sing tak rasakno..
         C              F
 kok koyo ngene.. sing mbok lakonke..
       Dm           G      C
 paran awakku.. cidro sumpahmu.. ho oo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel