-->

Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

Chord Happy Asmara - Lewat Angin Wengi || Kunci Gitar Happy Asmara - Lewat Angin Wengi || Lirik Lagu Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
Happy Asmara - Lewat Angin Wengi
(Intro) 
C  Em  F  G
Dm  Am  F G C

  C
padange mbulan ndadari..
     F        C
ngancani ati kang sepi..
Dm     G       C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm   G    E
angenku iki tondo yekti
        Am
tresno ing ati..
       F                 G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F      C
esemmu tansah ngangeni
 Dm     G      C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm      G
nadyan akeh gudo..
      E        Am
ra ngalangi dalaning tresno
      F
mung sliramu memanike kalbu
      G
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  Am      Em
rungokno sworo atiku
   F            C
kang nandang kangen sliramu
   Dm       C
kang tansah manah atiku
      Dm                 E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am      Em
liwat lirih sworo angin
    F      C
tak titipne roso kasmaran
  Dm     C
sedino koyo sewindu
     Dm             E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Int.) 
Am Em F C
Dm C Dm  E
Am Em F C
Dm C Dm G C

  C
padange mbulan ndadari..
     F        C
ngancani ati kang sepi..
Dm      G      C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm   G    E
angenku iki tondo yekti
        Am
tresno ing ati..
       F                G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F        C
esemmu tansah ngangeni
 Dm     G       C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm       G
nadyan akeh gudo..
       E        Am
ra ngalangi dalaning tresno
       F
mung sliramu memanike kalbu
      G
ra ono wong liyo..

(Chorus)
  Am     Em
rungokno sworo atiku
     F         C
kang nandang kangen sliramu
     Dm      C
kang tansah manah atiku
      Dm                  E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am       Em
liwat lirih sworo angin
    F       C
tak titipne roso kasmaran
  Dm     C
sedino koyo sewindu
      Dm            E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Outro) 
Am Em F C
Dm C Dm G C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel