-->

Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero

Chord Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero || Kunci Gitar Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero || Lirik Lagu Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero
Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero
Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero
Intro : 
Am..F..G..Em Am
Am..F..G..Em Am

Am        F
rasane pingin nyubo..
G           Em
pingin aku ngrasakke rasane..
Am        F
nikmate jajane koyo opo..
G         Em
enake kuwi ono ngendine..

Am         F
terus uwis tak cubo..
G         Em
akhire aku wis ngrasakke..
Am        F
jebule pancen bener..
G         Em
enake kuwi luar biasa..

Reff :
 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane..
          Am
 enake neng njero..

Musik : 
Am..
Am..F..G..Em..
Am..F..G..Em..

Am         F
rasane pingin nyubo..
G           Em
pingin aku ngrasakke rasane..
Am         F
nikmate jajane koyo opo..
G         Em
enake kuwi ono ngendine..

Am         F
terus uwis tak cubo..
G         Em
akhire aku wis ngrasakke..
Am        F
jebule pancen bener..
G         Em
enake kuwi luar biasa..

Reff :
 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane..

 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat..

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane..
          Am
 enake neng njero..

Outro : 
Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel