-->

Happy Asmara - Koncoan Wae

Chord Happy Asmara - Koncoan Wae || Kunci Gitar Happy Asmara - Koncoan Wae || Lirik Lagu Happy Asmara - Koncoan Wae
Happy Asmara - Koncoan Wae
Happy Asmara - Koncoan Wae
(Intro) 
C Dm  G  C  G

  C                F
mbiyen.. kowe nglarani atiku..
F  C/E Dm
medot tresnoku..
                   G
kowe luwih milih karo koncoku
        Em
nanging saiki..
                 A
kowe ngajak balikan ro aku
        Dm
nyesel jaremu..
  C       G
mbiyen kowe lungo ninggalne aku
    C
demi arek ake..

(Chorus)
            F
sorry sorry to say
                 G
saiki dewe mending kekancan
         Em
mergo aku loro..
       E        A
naliko mbiyen pedote asmoro..
           Dm
kowe ra ngrasakne..
                 G
lagi sayang malah ditinggalne
             F Fm C
loro banget rasane..

 C              F
ibarate sego uwis dadi bubur
           Dm
wis kadung ajur lebur
               G
ora mungkin dewe biso akur
             Em
mendingan kowe kubur..
               E    A
kenangan sing mbiyen pernah nyampur
              Dm
sampeyan milih kundur..
           G
kulo mboten purun
                 C
nuwun sewu pamit matur nuwun

(Chorus)
            F
sorry sorry to say
                 G
saiki dewe mending kekancan
         Em
mergo aku loro..
       E         A
naliko mbiyen pedote asmoro..
           Dm
kowe ra ngrasakne..
                 G
lagi sayang malah ditinggalne
             C
loro banget rasane.. hoo..

            F
sorry sorry to say
                 G
saiki aku wis urip tenang
               Em
wis duwe penggantimu
     E        A
ora medet ra moto duitan
        Dm
ora koyo kowe..
                  G
mbiyen lungo ngaboti bebandan
             F  Fm C
hatiku dadi korban.. hoo oo..

(Int.) 
Dm G Em E A
Dm G C..

(Chorus)
            F
sorry sorry to say
                G
saiki dewe mending kekancan
         Em
mergo aku loro..
       E         A
naliko mbiyen pedote asmoro..
           Dm
kowe ra ngrasakne..
                 G
lagi sayang malah ditinggalne
             C
loro banget rasane.. hoo..

            F
sorry sorry to say
                G
saiki aku wis urip tenang
              Em
wis duwe penggantimu
     E        A
ora medet ra moto duitan
       Dm
ora koyo kowe..
                  G
mbiyen lungo ngaboti bebandan
             F  Fm C
hatiku dadi korban.. huu uuuu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel