-->

Happy Asmara - Kebacut Loro

Chord Happy Asmara - Kebacut Loro || Kunci Gitar Happy Asmara - Kebacut Loro || Lirik Lagu Happy Asmara - Kebacut Loro
Happy Asmara - Kebacut Loro
Happy Asmara - Kebacut Loro
Intro : 
F..C Am Dm G C..
F..C Am Dm G C..G..

         C     F      C
wis ping piro kowe ngelarani atiku..
         C     Am       G
wis ping piro kowe nyidrani janjimu..
    F                C
aku sing tresno tulusing ati..
 Am    Dm    G   G
nanging tego menghianati..

   C     F       C
saikine kowe njaluk ngapuro..
        C             G
nanging atiku wis kebacut loro..
   F                C
rasane ora pingin tak baleni..
   Am      Dm
ngrasakake sing kepindo
 G      C
loro jroning ati..

Int. 
Dm G C..

Reff :
    F              C  Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
    Dm     G       C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F               C  Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
         Dm     G     C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Musik : 
C F C..C..G..
F..C Am Dm G C..

     C      F    C
wis cukup mung semene wae..
     C              G
kisah cinta antara aku ro kowe..
    F           C
ora perlu diterus-teruske..
  Am       Dm         G   C
timbang kesuwen loro sing tak rasakke..

Reff :
    F              C  Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
    Dm     G       C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F                C  Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
         Dm      G     C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Int. 
Dm G C..

    F              C  Am
 bebasan sego wis dadi jenang..
    Dm     G       C
 kebacut loro atiku saben kelingan..
      F                C  Am
 kowe siji-sijine sing tak sayang..
         Dm      G     C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..
         Dm      G     C
 nanging saiki ra nduwe kasetiaan..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel