-->

Happy Asmara - Kangen De e

Chord Happy Asmara - Kangen De e || Kunci Gitar Happy Asmara - Kangen De e || Lirik Lagu Happy Asmara - Kangen De e
Happy Asmara - Kangen De e
Happy Asmara - Kangen De e
Intro : 
C Am Dm G
Am F G C 

G               Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku..
G               C
 wis tak arepke dadi jodoku..
Am              Dm
 janji pingin setyo urip bebarengan..
G                 C    Fm C
 nanging saikine dadi kenangan..

      G           Dm
kowe lungo ninggal aku loro..
G                C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am             Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G              C   G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
  C                 Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                   C
 kangen.. ning ati loro rasane..
 Am                   Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
    G              C G
 tresno.. ku ora ono liyane..

  C                  Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                       C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
    Am                   Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
    G                C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Musik : 
Am Em F G C
Am Em Dm G C 

G               Dm
 kowe lungo ninggal aku loro..
G                 C
 mergo aku wis kebacut tresno..
Am             Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti..
G              C   G
 piye kabarmu kowe saiki..

Reff :
  C                  Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                  C
 kangen.. ning ati loro rasane..
 Am                  Dm
 awan.. bengi ming mikirke kowe..
    G               C  G
 tresno.. ku ora ono liyane..

  C                   Dm
 kangen.. saben dino karo kowe..
  G                      C
 angin.. tolong sampekne ning de e..
    Am                  Dm
 ngempet.. pingin ketemu ning loro..
    G               C
 tresno.. iki ra ono sing liyo..
    G               C Cmaj7
 tresno.. iki ra ono sing liyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel