-->

Happy Asmara - Kadung Jeru

Chord Happy Asmara - Kadung Jeru || Kunci Gitar Happy Asmara - Kadung Jeru || Lirik Lagu Happy Asmara - Kadung Jeru
Happy Asmara - Kadung Jeru
Happy Asmara - Kadung Jeru
(Intro) 
C Fm C E Am D  G..

C Fm       C
aku wes kadung jeru..
  E       Am     D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C   Fm     C
pancen uwis nasibku..
     E     Am     D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm    G      C
ben dekne balikan mbe' awakmu..

    Am     F
jaremu pengen lali..
    G        C
aku sing mbo' curhati..
       Am     F
pancen aku sing salah
       Fm
ngarep luwih, kowe luweh
       G
ku tak ngalah..

(Chorus)
       C    F
pancen dudu dalane..
    G        C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am      Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G     C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C    F
pancen dudu jodoku..
        G      C
senajan wes kadung jeru..
        Am  Dm
mending ojo kesusu..
      G     C
golek sing luwih apik..

(Int.) 
C Fm C E Am D G..

C Fm      C
aku wes kadung jeru..
  E       Am    D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C   Fm    C
pancen uwis nasibku..
     E     Am    D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm    G     C
ben dekne balikan mbe' awakmu..

    Am    F
jaremu pengen lali..
    G        C
aku sing mbo' curhati..
       Am    F
pancen aku sing salah
       Fm
ngarep luwih, kowe luweh
       G
ku tak ngalah..

(Chorus)
       C    F
pancen dudu dalane..
    G       C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am     Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G      C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C    F
pancen dudu jodoku..
        G      C
senajan wes kadung jeru..
        Am  Dm
mending ojo kesusu..
      G      C
golek sing luwih apik..

      F
mas kowe ojo nesu
     Em
pangapuranen aku..
       Dm           G
durung nganti iso mbuka atiku..

       F
pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm    G       C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

(Chorus)
       C    F
pancen dudu dalane..
    G        C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am     Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G     C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C    F
pancen dudu jodoku..
        G      C
senajan wes kadung jeru..
        Am  Dm
mending ojo kesusu..
      G      C  G
golek sing luwih apik..

       C    F
pancen dudu dalane..
    G        C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am      Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G      C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C    F
pancen dudu jodoku..
        G     C
senajan wes kadung jeru..
        Am  Dm
mending ojo kesusu..
      G     C
golek sing luwih apik..

        Am  Dm
mending ojo kesusu..
      G     C
golek sing luwih apik..

        Am   Dm
senajan kowe ra apik..
    G         C
aku wis kadung.. jeru..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel