-->

GMLT - Percuma

Chord GMLT - Percuma || Kunci Gitar GMLT - Percuma || Lirik Lagu GMLT - Percuma
GMLT - Percuma
GMLT - Percuma
Intro : 
Am..F..G..E..
Am..F..G..E..
Am G F G C..

C           Am
percuma.. usahaku koyo ngopo
        F    C    G
yen neng matamu aku ora ono..
      C
ibarat krupuk neng warung makan
        Am
meskipun selalu ada
    F             G
tapi ku bukan yang utama..

Reff :
       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
       F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E
 gawe gelo neng njero ati..

       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
        F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E             Am
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

Am
 susahe karo aku senenge karo de e
F
 kowe radue ati gawe gelo aku iki
G
 butuh waton nyeraki 
              E
mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi..

Am
 sakit karena menangis
            F
lelah karena mencoba
                            G
namun aku tetap tersenyum dan bahagia
                               E
ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono
                            Am
titenono sesok ra layat nek kowe mati..

Reff :
       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
        F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E
 gawe gelo neng njero ati..

       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
        F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E             Am
 gawe gelo neng njero ati.. iki..

       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
        F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E
 gawe gelo neng njero ati..

       Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
        F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
     G
 usahaku blas ora berarti
       E
 gawe gelo neng njero ati..
   Am
 ati iki..

Outro : 
Am F G Am

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel