-->

Getwellsoon True - Walking Alone Alone

Chord Getwellsoon True - Walking Alone Alone || Kunci Gitar Getwellsoon True - Walking Alone Alone || Lirik Lagu Getwellsoon True - Walking Alone Alone
Getwellsoon True - Walking Alone Alone
Getwellsoon True - Walking Alone Alone
Intro : 
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm -G C..

  C     Em
mlaku dewe dewe..
       Am   Em
kowe wes karo liane..
 F      C
remuk.. ati iki..
      Dm      G
kelingan kowe nglarani..

 C       Em
kowe tak percoyo..
    Am    Em
malah kowe ngeliyo
    F      C
ati iki remuk rasane
    Dm     G       C  F G
nalikane weruh kowe ro liyane..

[slow rap]
C               G
 mbiyen ku kenal sliramu
                  Am
pas bar aku nyandang tatu
                Em
kowe teko nggowo tresno
               F
neng kok akhire keloro
                C
tiwas uwes nyandang keren
               Dm
jebul kowe malah balen
                 G
kekancanku wes tak loske
               C
malah kowe nyepelekke..

Reff :
   F          G
 sabar.. aku kudu sabar..
          Em             Am
 ngelingi kowe wes due seng liane..
  A       Dm
 aku wong ra nduwe..
          G
 kulino disepelekke..
           C  C7
 kudu teteg atine..

   F            G
 sayang.. aku bacut sayang..
       Em
 nggawe aku bimbang
                Am
 kudu mandek po berjuang..
    A    Dm
 di kuat kuatke..
               G
 urip mung mampir ngombe
              C  C7
 digawe seneng atine..

Musik : 
F..G..Em..Am A
Dm..G..C..C7..

[slow rap]
C            G
 rono rene ku berjuang
               Am
nanging kowe malah ilang
            Em
kowe kui tak enteni
              F
tapi ora ngrumangsani
            C
kowe butuh aku moro
            Dm
aku butuh kowe lungo
                   G
pancen kowe mung nggawe atiku
       C   C7
tansah kuciwo..

Reff :
  F          G
 sayang.. aku ora popo..
          Em
 mbok tinggal lungo
          Am
 aku ora nelongso..
     A     Dm
 wes cukup semene..
              G
 tresnaku kanggo kowe
               C   C7
 matursuwun sakdurunge..

   F            G
 sayang.. aku bacut sayang..
        Em
 nggawe aku bimbang
                 Am
 kudu mandek po berjuang..
    A   Dm
 di kuat kuatke..
               G
 urip mung mampir ngombe
              C  C7
 digawe seneng atine..

   F          G
 sayang.. aku ora popo..
           Em
 mbok tinggal lungo
           Am
 aku ora nelongso
     A    Dm
 wes cukup semene..
              G
 tresnaku kanggo kowe
               C   C7
 matursuwun sakdurunge..

           Dm
 wes cukup semene..
             G
 tresnaku kanggo kowe
                C
 mugo langgeng ro liane..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel