-->

Ganang Setioko - Balung Cilik

Chord Ganang Setioko - Balung Cilik || Kunci Gitar Ganang Setioko - Balung Cilik || Lirik Lagu Ganang Setioko - Balung Cilik
Ganang Setioko - Balung Cilik
Ganang Setioko - Balung Cilik
Intro : 
F G Em Am
Dm  Fm  C

  C                Fm
ramane enyong mung kuli bangunan..
  Am          G     D
biyunge inyong mung bakul gorengan..
 Dm
uripe mung kecukupan
    Em
mung cukup nggo mangan
 F               G
ora kuat nek kon gemagusan..

      C              Fm
senajan nasibe beda karo tanggane..
     Am    G      D
sing due mobil umah gede gede..
 Dm
tapi inyong ora iri
Em
apa maning dengki..
 F               G
rejeki Gusti sampun nggarisi..

   Em   Am
neng ngarepe Gusti
    Em     Am
kabeh manungsa pada
 Bb
putih sugih, elek kere
 G
ora di bedak bedakna..

Reff :
   C        Em
 pancen.. balung cilik..
    A                Dm
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
  F        G
 butuh apa kudu usaha
   Em         A
 priatin lan gelem rekasa
     Dm
 sing penting bersukur
 Fm   G     Am
 ora.. keri.. ndonga..

Musik : 
Am..

Reff :
   C         Em
 pancen.. balung cilik..
    A                 Dm
 mlakune kudu alon keteplak keteplik..
  F        G
 butuh apa kudu usaha
   Em        A
 priatin lan gelem rekasa
     Dm
 sing penting bersukur
 Fm  G     Am
 ora.. keri.. ndonga..

Outro : 
Am..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel