-->

Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji

Chord Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji || Kunci Gitar Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji || Lirik Lagu Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji
Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji
Gafarock - Paramaribo Ngiket Janji
Intro : 
C F G C
C F G..

    C
wis suwe kowe lan aku..
 F
urip bebarengan..
    G
panas lan udan dilewati..
  C        -G/B
njogo tresno suci..
Am         Dm
 percoyoku percoyomu..
          Fm
genggem kuat tanganku..
  G      C
tetep bareng aku..

Reff :
    C     F
 ning paramaribo..
  G       C
 aku ngiket janji..
   C     F
 setia urip bareng..
      G      C
 nganti tekane mati..

  C      F
 ora bakal leren..
     G         C
 tresnoku marang sliramu..
  C        F
 koyo sinar serngenge..
 G     C
 nerangi jagat..

   C       
bungahe.. atiku iki..
   F
lungguh sanding sliramu..
   G
nyawang endah rembulan..
  C           -G/B
mesem nyawang sliramu..
Am          Dm
 percoyoku percoyomu..
          Fm
genggem kuat tanganku..
  G      C
tetep bareng aku..

Reff :
    C     F
 ning paramaribo..
  G       C
 aku ngiket janji..
   C     F
 setia urip bareng..
      G     C
 nganti tekane mati..

  C      F
 ora bakal leren..
     G         C
 tresnoku marang sliramu..
  C       F
 koyo sinar serngenge..
 G     C
 nerangi jagat..

Musik : 
C..-G F..-G
C..-G F..G..

Reff :
    C    F
 ning paramaribo..
  G       C
 aku ngiket janji..
   C    F
 setia urip bareng..
      G     C -A
 nganti tekane mati..

(overtune)
  D      G
 ora bakal leren..
     A        D
 tresnoku marang sliramu..
  D       G
 koyo sinar serngenge..
 A     D
 nerangi jagat..

     D     G
 kutho paramaribo..
   A       D
 simbol tresno suci..
   D       G
 tresno kowe lan aku..
 A  D
 selawase..
  D       G
 koyo sinar serngenge..
 A     D
 nerangi jagat..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel