-->

Gacobrush - Mlaku Saklawase

Chord Gacobrush - Mlaku Saklawase || Kunci Gitar Gacobrush - Mlaku Saklawase || Lirik Lagu Gacobrush - Mlaku Saklawase
Gacobrush - Mlaku Saklawase
Gacobrush - Mlaku Saklawase
Intro : 
C Am Dm G
E Am Dm..G..

C
ning jero ati iki
  Am
sliramu sing biso..
      Dm
nglerem atiku
     G
nganti tekan saiki..

   C
panggon ati
            Am
wis ono panah tresnamu..
   Dm
usahamu sing gedhe
    G
iso bebarengan..
         C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
 C  Am        Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
       Em    Am
 ojo nganti mblenjani
         F     G
 kowe sing tak.. arepke..

 C  Am    Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
           Em  Am
 tresno sing di..jogo
         F
 ngantos Gusti mendhet
     G     C
 nyowo kito sedoyo..

Musik : 
C..F..Dm..G..
F G C..Dm..G..

C
ning jero ati iki
  Am
sliramu sing biso..
     Dm
nglerem atiku
     G
nganti tekan saiki..

  C
panggon ati
           Am
wis ono panah tresnamu..
   Dm
usahamu sing gedhe
    G
iso bebarengan..
         C Am F G
mlaku saklawase..

Reff :
 C  Am        Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
      Em     Am
 ojo nganti mblenjani
         F      G
 kowe sing tak.. arepke..

 C  Am    Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
           Em  Am
 tresno sing di..jogo
         F
 ngantos Gusti mendhet
     G     C 
 nyowo kito sedoyo..

 C  Am         Dm  G
 kowe.. sing tak tresnani..
       Em    Am
 ojo nganti mblenjani
         F      G
 kowe sing tak.. arepke..

 C  Am    Dm G
 mugo.. tekan tuwo..
           Em  Am
 tresno sing di..jogo
          F
 ngantos Gusti mendhet
     G     C Am F
 nyowo kito sedoyo..
     G     C Am F
 nyowo kito sedoyo..
     G     C
 nyowo kito sedoyo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel