-->

Fire Amanda - Gulu Pedot

Chord Fire Amanda - Gulu Pedot || Kunci Gitar Fire Amanda - Gulu Pedot || Lirik Lagu Fire Amanda - Gulu Pedot
Fire Amanda - Gulu Pedot
Fire Amanda - Gulu Pedot
Intro : 
Am..Dm..Dm..Am
Am..Dm..Dm..Am

     Am
dudu watu yen sih diarani pasir
      Am               Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
     Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
      G            Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

      Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
    Am          Dm
disigari diporot dadi pitu
     Dm
sabendino aku ra biso turu
        G          Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. 
Am..Dm..Dm..Am
Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
      G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
        Am
 sampek gering awakku iki mikiri
         G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
         Dm             Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

         G
 godhong sawi diurap karo kelopo
    Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
         G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
         Dm             Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Musik : 
Am..
Am..Dm..Dm..Am
Am..Dm..Dm..Am

     Am
dudu watu yen sih diarani pasir
      Am              Dm
watu kambang keri ono ning pinggir
     Dm
lagi ketemu aku wis kroso naksir
      G            Am
kelisik’an koyo kelangan pikir..

      Am
wit kelopo kuwi jenenge gelugu
    Am          Dm
disigari diporot dadi pitu
     Dm
sabendino aku ra biso turu
        G         Am
kangen ndiko mung ora kewetu..

Int. 
Am..Dm..Dm..Am
Am..Dm..Dm..Am

Reff : 
      G
 aring aring bakar gedhang nganggo geni
        Am
 sampek gering awakku iki mikiri
         G
 gedhang rojo sak tundhun
 dipangan codhot
         Dm              Am
 timbang wurung aluwung guluku pedot..

         G
 godhong sawi diurap karo kelopo
    Am
 ati iki asline mung kanggo ndiko
         G
 gedhang rojo sak tundhun dipereteli
         Dm            Am
 yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Outro :
Dm Am     Dm              Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am     Dm              Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..
Dm Am     Dm              Am
    yen ra percoyo bedhahen dhodho iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel