-->

Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare

Chord Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare || Kunci Gitar Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare || Lirik Lagu Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare
Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare
Fire Amanda - Ambyar Sak Ambyar Ambyare
Intro : 
F G Em Am
F G C..
F G E Am
F G C..

C      Em
wes kadung jeru
 Am     C
kowe malah mlayu
    F      C
wes tak sayang sayang
 Dm     G
kowe malah ngilang..

    C     Em
wes tak perjuangne
 Am   C
semono suwene
   F      C
tresnaku karo kowe
       Dm G    C
wes ra ono balung ri ne..
     
       F      G
opo aku seh kurang gati
       E      Am
opo aku seh kurang sayang
   Dm    G
opo mergo kahanan 
   C
cintamu pindah tangan..
     
              F    G
yen bondo seng dadi ukuran
            E       Am
becik aku mundur angkat tangan
      Dm
sadar diri mungkin aku
        G
mung pelampiasan..

Reff :
  C                   F  -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Dm                    G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
    C            F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em  Dm       G      C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

Musik : 
F G Em E Am
F G C..
F G E Am
F G C..

C      Em
wes kadung jeru
 Am     C
kowe malah mlayu
   F       C
wes tak sayang sayang
 Dm     G
kowe malah ngilang..

   C    Em
wes tak perjuangne
 Am   C
semono suwene
   F      C
tresnaku karo kowe
       Dm  G    C
wes ra ono balung ri ne..
     
       F      G
opo aku seh kurang gati
       E      Am
opo aku seh kurang sayang
   Dm     G
opo mergo kahanan 
   C
cintamu pindah tangan..
     
              F    G
yen bondo seng dadi ukuran
            E       Am
becik aku mundur angkat tangan
      Dm
sadar diri mungkin aku
       G
mung pelampiasan..

Reff :
  C                   F  -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Dm                    G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
    C             F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em  Dm      G         C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..

  C                   F  -Em
 ambyar sak ambyar ambyare atiku..
  Dm                    G
 getun di tinggal mergo wes kadung jeru
    C             F
 pas indah indahe bubar tresnaku
-Em  Dm       G       C
 ora kroso mbrebes iluh neng pipiku..
    Dm   G               F
 ora kroso.. mbrebes iluh neng pipiku..
 Fm    C
  neng pipiku..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel