-->

Fajar Combo - Ampun Ngoten

Chord Fajar Combo - Ampun Ngoten || Kunci Gitar Fajar Combo - Ampun Ngoten || Lirik Lagu Fajar Combo - Ampun Ngoten
Fajar Combo - Ampun Ngoten
Fajar Combo - Ampun Ngoten
(Intro) 
C G/B F
C G/B F

  C    G/B     Am
tak lakoni urip karo sliramu..
  F         C/E  D   G
nyobo nompo kabeh kekuranganmu..
  C        G/B     Am
sabendino anane mung mbok sio sio..
   F    C/E      D    G
roso tresno iki.. dadine loro ati..

F G   C
 aku.. ngalah..
F     G     C
 malah kowe ngajak bubrah..

(Chorus)
       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am      Dm
jare kondo tresno..
 G       C
nanging malah gawe loro

       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am     Dm
tego ninggal lungo..
     G        C   G# Fm
rosomu mung mampir sedelo..

(Intro) 
C  G# Fm

 C           G/B   Am  G
tatu tresno sing saiki soyo jeru..
     F         C/E     D   G
nganti seprene durung biso nemu tombo..
     C        G/B
ngroso kuciwo janji eling..
      Am   G
marang sliramu..
   F       
tekamu nggowo tresno
 C/E        D   G
lungamu.. ninggal loro..

F G    C  Am
 aku.. pasrah..
F    G        C
 kowe soyo nggerah nggerah..

(Chorus)
       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am     Dm
jare kondo tresno..
 G        C
nanging malah gawe loro

       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am      Dm
tego ninggal lungo..
     G        C
rosomu mung mampir sedelo..

(Int.) 
F G Em Am F G C

F G   C G/B Am
 aku.. pasrah..
F    G    C
 kowe soyo gerah gerah..

(Chorus)
       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am     Dm
jare kondo tresno..
 G        C
nanging malah gawe loro

       F     G     Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
 Am     Dm
tego ninggal lungo..
     G        C G/B
rosomu mung mampir sedelo..
 Am      F
teko ninggal lungo..
     G        C
rasamu mung mampir sedelo..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel