-->

Eny Sagita - Kangen Tanggapan

Chord Eny Sagita - Kangen Tanggapan || Kunci Gitar Eny Sagita - Kangen Tanggapan || Lirik Lagu Eny Sagita - Kangen Tanggapan
Eny Sagita - Kangen Tanggapan
Eny Sagita - Kangen Tanggapan
Reff :
 C      G
 kudu kerjo ke..ras
     Am     G
 ben iso tuku beras..
 F                C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm                G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C       G
 suwi ra tangga..pan
    Am    G
 ora ono mantenan..
 F               C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                G
 padahal mben sasi seh mikir..
   C
 angsuran..

Intro : 
C G Am G
F C Dm G..

C    G        Am
wis.. pirang-pirang wengi..
  G      F
lampu ngomah mati..
  Em
tumbas lilin
  Dm      G
ra kuat tak ganti cinpli..

C    G     Am
ki..pas anginku remuk..
   G      F
nek awak njur sumuk
 Em       Dm      G
angel turu mergo dirubung nyamuk..

F          G
sabar wis tak lakoni..
F        G
sabar nguatne ati..

Reff :
 C     G
 kudu kerjo ke..ras
     Am     G
 ben iso tuku beras..
 F               C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm               G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C      G
 suwi ra tangga..pan
    Am    G
 ora ono mantenan..
 F               C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm               G
 padahal mben sasi seh mikir..
   C
 angsuran..

Musik : 
C  G  Am  G
F  C  F  C
F  C  F  C
F  C   F
C   F   C  F  C   

C     G       Am    
tu..kang bank nagih utang..
   G    F   
wis golek ubetan..
  Em      Dm       G
sampek bekakas mlebu ning gadaian..

 C   G      Am
aduh.. alatku ra payu..
 G      F
wedak dadi kaku..
  Em     Dm     G
sampek lali rasane soto wong mantu..

F          G
sabar wis tak lakoni..
F         G
sabar nguatne ati..

Reff :
 C      G
 kudu kerjo ke..ras
     Am    G
 ben iso tuku beras..
 F               C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm               G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C       G
 suwi ra tangga..pan
    Am    G
 ora ono mantenan..
 F                C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm                G
 padahal mben sasi seh mikir..

 C     G
 kudu kerjo ke..ras
     Am     G
 ben iso tuku beras..
 F              C
 lampuku malih dadi cinpli..
 Dm               G
 mergo listrikku ra subsidi..

 C      G
 suwi ra tangga..pan
    Am    G
 ora ono mantenan..
 F               C
 ojek online sepi penumpang..
 Dm               G
 padahal mben sasi seh mikir..
   C
 angsuran..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel