-->

Eny Sagita - Esem Lan Guyumu

Chord Eny Sagita - Esem Lan Guyumu || Kunci Gitar Eny Sagita - Esem Lan Guyumu || Lirik Lagu Eny Sagita - Esem Lan Guyumu
Eny Sagita - Esem Lan Guyumu
Eny Sagita - Esem Lan Guyumu
(Intro) 
C G Am G
F F Em Dm  G
C G Am G
F F Em Dm  G  C..

C         G
esemmu.. lan guyumu..
  F      G     C
biso gawe.. senenge atiku..
Dm                Em
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
F              G
opo kowe iseh eleng aku..

  C       G
janjimu.. lan tresnamu..
  F      G    C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm              Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
   F       G       C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro)
Am  Em  F G C

(Chorus)
C        G
fotomu ning kamarku
    Am      G        F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
  Dm           G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C        G
tresnaku yo mung kowe..
Am    G       F
tak gowo nganti selawase..
Dm             G
aku ra bakal.. biso lali
        C
esem lan guyumu..

(Int.) 
C G Am G
F G C

C         G
esemmu.. lan guyumu..
  F      G     C
biso gawe.. senenge atiku..
Dm                Em
suwe ra ketemu.. ning endi paranmu
F              G
opo kowe iseh eleng aku..

  C       G
janjimu.. lan tresnamu..
  F      G    C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm              Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
   F       G       C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

  C       G
janjimu.. lan tresnamu..
  F      G    C
biso gawe.. ayeme atiku..
Dm              Em
nganti saiki.. kowe iseh tak tunggu..
   F       G       C
nganti kapan kowe ninggalke aku..

(Intro) 
Am  Em  F G C

(Chorus)
C        G
fotomu ning kamarku
    Am      G         F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
  Dm           G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C        G
tresnaku yo mung kowe..
Am    G       F
tak gowo nganti selawase..
Dm             G
aku ra bakal.. biso lali
        C
esem lan guyumu..

C        G
fotomu ning kamarku
    Am      G        F
ning atiku koyo kowe neng sandingku..
  Dm           G
ngene rasane.. yen kangen kowe..

C        G
tresnaku yo mung kowe..
Am    G      F
tak gowo nganti selawase..
Dm             G
aku ra bakal.. biso lali
        C
esem lan guyumu..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel