-->

Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru

Chord Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru || Kunci Gitar Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru || Lirik Lagu Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru
Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru
Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru
(Intro) 
F  G  Em G Am
F  G..
C G Am Em
F C Dm G..

      C
rasah patah hati..
      Am
mergo dihianati..
      F
lalekne seng uwes pergi..
              G
liyo dino bakal oleh ganti..

      C
ojo dipikir jeru..
         Am
mergo cidro cintamu..
          F
jodo mengko ketemu..
            G
slow wae loske urepmu..

     Dm      Am
yen pancen uwes dalane
   G            C
lilakne perpisahan karo de'e
   Dm       Am
lalekne perihnya cinta
    G
tinggalne kabeh luka..

(Chorus)
      C
seng mbiyen yowes mbiyen
  G
ojo dipikir jeru
    Am
rasah di eleng-eleng
      Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
   C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
      G            C
tinggal ngopi karo kancane..

      C
seng mbiyen yowes mbiyen
   G
ojo dipikir jeru
    Am
rasah di eleng-eleng
      Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
  C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
      G            C
tinggal ngopi karo kancane..

(Int.) 
C Am Dm G
Em Am Dm G C..

      C
rasah patah hati..
      Am
mergo dihianati..
      F
lalekne seng uwes pergi..
              G
liyo dino bakal oleh ganti..

      C
ojo dipikir jeru..
         Am
mergo cidro cintamu..
         F
jodo mengko ketemu..
            G
slow wae loske urepmu..

     Dm       Am
yen pancen uwes dalane
   G            C
lilakne perpisahan karo de'e
   Dm       Am
lalekne perihnya cinta
     G
tinggalne kabeh luka..

(Chorus)
      C
seng mbiyen yowes mbiyen
  G
ojo dipikir jeru
    Am
rasah di eleng-eleng
      Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
  C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
      G           C
tinggal ngopi karo kancane..

      C
seng mbiyen yowes mbiyen
  G
ojo dipikir jeru
    Am
rasah di eleng-eleng
       Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
  C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
      G           C
tinggal ngopi karo kancane..

      C
seng mbiyen yowes mbiyen 
    G
ben dadi masalalu
  Am              Em
dilalekne wae seng nglarani atimu
  F             C
trimo mikir de'e mbok golek liane
 Dm
jodo ra kijolan 
    G         C
slow ae mesti ono dalan

(Outro) 
C F G Em
Am F G  C..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel