f --> -->

Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan

Chord Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan || Kunci Gitar Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan || Lirik Lagu Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan
Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan
Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan
Intro :
Am..Em..F G C..
Dm..Am..B..E..

 Am       Em
sabtu.. jam telu
 Dm         G
kowe.. whatsapp aku
        Am       Em
ngajak mlaku.. bebarengan..
     Dm      G
tapi kowe.. ora bungah..
        
Am                  Em
pie.. kahanan sing paling nyaman..
       F          C
naliko kowe wes ono liyane..
   Dm                  Em
ati iki.. dudu bahan nggo dolanan..
      F                  G
kowe malah nesu aku mung meneng wae..

 Am     Em
kowe.. malah mlayu
      Dm   G
tanpo ngabari aku
  Am      Em
telfon ra diangkat
      Dm    G
atiku koyok disayat..

Am               Em
opo.. seng tak laksanakne..
     F            C
tapi kowe malah karo liyane..
 Dm              Em
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 F       G       C
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. 
Dm G Em Am Dm..G..

Reff :
           C           Em
 taman bantaran.. kutho mediun..
        F       G      C
 naliko pacaran wes siap tunangan..
     Am
 nalikane.. kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot..
       F      G       C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       F    Dm
 raono sing ora biso 
         Em   Am
 halangi impenku iki
    Dm      G       C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

Musik : 
Am..Em..F..C..
Dm..Am..B..E..

 Am     Em
kowe.. malah mlayu
      Dm   G
tanpo ngabari aku
  Am       Em
telfon ra diangkat
      Dm    G
atiku koyok disayat..

Am               Em
opo.. seng tak laksanakne..
     F             C
tapi kowe malah karo liyane..
 Dm             Em
Gusti.. kulo kudu kepiye..
 F       G       C
opo aku kudu iso ngikhlasne..

Int. 
Dm G Em Am Dm..G..

Reff :
           C          Em
 taman bantaran.. kutho mediun..
        F       G      C
 naliko pacaran wes siap tunangan..
     Am
 nalikane.. kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot..
       F      G      C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo..

       F     Dm
 raono sing ora biso 
         Em   Am
 halangi impenku iki
     Dm    G     C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

       F    Dm
 raono sing ora biso 
         Em   Am
 halangi impenku iki
     Dm     G     C
 kecuali takdir Ilahine Gusti..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel