-->

Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan

Chord Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan || Kunci Gitar Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan || Lirik Lagu Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan
Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan
Dhyta Adinda - Katresnan Pungkasan
(Intro) 
C Em F Fm

C            Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
  F        G        C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C          Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
     F       G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

   Dm
ati iki mung kango kowe..
      Em          Am
sliramu sing tansah tak sayang
       F
tak jogo nganti selawase
       Em    Am
bungah susah bebarengan..
      F      Dm       G   F G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..

(Chorus)
     C           G
urip sesandingan karo kowe..
    Am               Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
      F           C
percoyo marang kasetyanku iki
       Dm       G
sineksen langit lan bumi..
     C              G
rino wengi aku tansah ndedungo..
      Am         Em
kalis soko sakehing panggodho
      F            C
atut runtut tansah reruntungan
      Dm       G
amergo sliramu katresnanku
    C
kang pungkasan..

(Int.) 
C Em F..
C Em F Fm
C Em Am  F  Fm  Fm G

C            Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
  F         G       C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C          Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
     F       G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

   Dm
ati iki mung kango kowe..
      Em          Am
sliramu sing tansah tak sayang
       F
tak jogo nganti selawase
       Em    Am
bungah susah bebarengan..
      F      Dm      G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
  F  G
hooo ho..

(Chorus)
     C           G
urip sesandingan karo kowe..
    Am               Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
      F            C
percoyo marang kasetyanku iki
       Dm      G
sineksen langit lan bumi..
     C              G
rino wengi aku tansah ndedungo..
      Am         Em
kalis soko sakehing panggodho
      F            C
atut runtut tansah reruntungan
      Dm       G
amergo sliramu katresnanku
      C
kang pungkasan..

(Int.) 
C Em F..
C Em F Fm
C Em Am  F  Fm  Fm G

C            Em
aku ra bakal.. mblenjani janji..
  F        G        C
lan nyidrani tresno.. kang suci iki..
 C          Em
ojo sujono.. lan cubriyo..
     F       G
aku mbagi tresno karo..
     C
wong lanang liyo..

   Dm
ati iki mung kango kowe..
      Em          Am
sliramu sing tansah tak sayang
       F
tak jogo nganti selawase
       Em     Am
bungah susah bebarengan..
      F      Dm      G
mbangun bebrayan nggayuh kamulyan..
  F  G
hooo ho..

(Chorus)
     C           G
urip sesandingan karo kowe..
    Am              Em
kebahagyan sing wis tak rasakke..
      F           C
percoyo marang kasetyanku iki
      Dm       G
sineksen langit lan bumi..
     C              G
rino wengi aku tansah ndedungo..
      Am          Em
kalis soko sakehing panggodho
      F            C
atut runtut tansah reruntungan
      Dm       G
amergo sliramu katresnanku
      C
kang pungkasan..

(Outro) 
C Em F  Fm  C

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel