-->

Dhe Baz - Percoyo Gusti

Chord Dhe Baz - Percoyo Gusti || Kunci Gitar Dhe Baz - Percoyo Gusti || Lirik Lagu Dhe Baz - Percoyo Gusti
Dhe Baz - Percoyo Gusti
Dhe Baz - Percoyo Gusti
Intro : 
Am F G E
Am..

Am
Gusti..
E                Am
 snadyan abot lelakon uripku iki
Dm
Gusti..
E               Am
 snadyan abot kudu dilakoni..

     F
aku kerjo esuk sore
       G
ndedungo sak mbendinane
       F
mergo Gusti mboten sare
        E
kulo percoyo janjine..

Am
Gusti..
E                Am
 snadyan abot lelakon uripku iki
Dm
Gusti..
E                Am
 snadyan abot kudu dilakoni..

     F
aku kerjo esuk sore
       G
ndedungo sak mbendinane
       F
mergo Gusti mboten sare
        E
kulo percoyo janjine..

Reff :
   Dm        G
 snadyan bebrayanku bubrah
    C        F
 dalane Tuhan ratau salah
    Bm      E
 aku ra bakal dendam..
   Am     A
 sumpah ora dendam..

   Dm      G
 mbiyen aku kelangan kowe
   C        F
 saiki wes oleh gantine
      Bm     E     Am
 Gusti ratau mblenjani janjine..
  F     G          Am
 aku wes bahagia karo sing iki..

Musik : 
F..G..E..Am..
Dm G C F
B E Am..

     F
aku kerjo esuk sore
       G
ndedungo sak mbendinane
       F
mergo Gusti mboten sare
        E             F#
kulo percoyo janjine.. hee.. yee..

Reff : [Overtune]
   Em        A
 snadyan bebrayanku bubrah
   D        G
 dalane Tuhan ratau salah
    C#m     F#
 aku ra bakal dendam..
   Bm      B
 sumpah ora dendam..

   Em       A
 mbiyen aku kelangan kowe
   D       G
 saiki wes oleh gantine
      C#m    F#    Bm  B
 Gusti ratau mblenjani janjine..

   Em       A
 snadyan bebrayanku bubrah
    D       G
 dalane Tuhan ratau salah
    C#m     F#
 aku ra bakal dendam..
   Bm      B
 sumpah ora dendam..

   Em       A
 mbiyen aku kelangan kowe
   D        G
 saiki wes oleh gantine
      C#m     F#    Bm
 Gusti ratau mblenjani janjine..
 G      A           Bm
 aku wes bahagia karo sing iki..
 G      A     G       A
 aku wes bahagia.. aku wes bahagia..
 G      A            Bm
 aku wes bahagia.. karo sing iki..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel